Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jak odroznic zainteresowanie od zwyklej sympatii u niesmialej osoby?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak bedzie sie zachowywac niesmiala osoba gdy chce sie zaprzyjaznic bez podtekst贸w a jak kiedy bedzie chcia艂a czegos wiecej? Czy da sie to odroznic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja jestem nie艣mia艂a przez co trudno mi zagada膰 do faceta kt贸ry mi si臋 podoba. Je艣li nic do niego nie czuj臋 to mog臋 z nim normalnie porozmawia膰 i zwykle nie czuj臋 si臋 skr臋powana. Gorzej jak mi si臋 podoba wtedy zdarza mi si臋 by膰 z艂o艣liw膮 na pokaz aby si臋 nie skapn膮艂. Cz臋sto jest tak 偶e ludzie w og贸le nie zauwa偶aj膮 偶e jestem nie艣mia艂a wi臋c pewnie faceci kt贸rzy mi si臋 podobaj膮 my艣l膮 偶e jestem zarozumia艂a skoro nie mam problemu w kontaktach z innymi i tylko przy nich zachowuj臋 si臋 jak skr臋powana i wredna idiotka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a je偶eli bardzo lubisz faceta, ale nie jest to uczucie, chcialabys sie zblizyc przyjacielsko to jak sie zachowujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem po prostu mi艂a, lubi臋 po偶artowa膰 i sporo gadam. Dlatego w艂a艣nie faceci kt贸rzy mi si臋 podobaj膮 mog膮 uzna膰 偶e jestem zarozumia艂a. Bo gdy facet mi si臋 podoba to zw艂aszcza na pocz膮tku trudno mi z nim nawi膮za膰 kontakt wzrokowy zw艂aszcza w trakcie rozmowy i jestem spi臋ta przez co rozmowa te偶 za dobrze mi wtedy nie wychodzi. Z facetem na kt贸rym mi nie zale偶y mog臋 rozmawia膰 o byle g艂upotach w ka偶dej chwili przez a rozmowa b臋dzie si臋 doskonale klei膰, natomiast nie potrafi臋 tego robi膰 przy facecie na kt贸rym mi zale偶y. Panicznie boj臋 si臋 偶e jak zaczn臋 gada膰 g艂upoty to uzna mnie za idiotk臋 i niezbyt inteligentn膮. W dodatku jestem wtedy tak zestresowana 偶e mam pustk臋 w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jestes podniecona tam?

Udost臋pnij ten post