Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takiej dziewczynie, tylko szczerze...

Polecane posty

Gość gość

Jest bardzo ponetna, ale tez inteligentna. Ma w sobie to cos, ktore polega na tym, ze przyciaga sporo mezczyzn. Poznalismy sie kiedys, zaprosilem ja na kawe, ale kiedy ja poinformowalem, ze jestem w nieudanym zwiazku, ktory mi ciazy to ona nie chciala wyjsc ze mna na kawe. Potem widywalem ja co jakis miesiac zupelnie z kim innym...wielu facetow sie nia interesowalo, z wieloma sie spotykala i pomyslalem, ze nie ma tego zlego i ze nie byla ona dla mnie. Ale nasze drogi sie znowu spotkaly i jest wyczuwalna wiez miedzy nami ...jakas...tzn moze ja sobie to tak wyobrazam, ale jest dla mnie bardzo mila, mowi do mnie zdrobniale i zawsze patrzy mi gleboko w oczy. Kiedys powiedziala, ze ona ma wielu znajomych, ale nie sypia z nimi i ze ja jej sie podobam, ale to ze bedac w zwiazku chcialem sie umawiac ja odstraszylo, choc bardzo jej sie podobam. Nie wiem juz czy ona pogrywa ze mna czy faktycznie jej sie podobam.

Gość gość
Chodzenie na randki nie oznacza automatycznie seksu. To raz. A dwa, żadna porządna dziewczyna z jakimikolwiek zasadami nie umówi się z facetem w związku. Choćby jej się podobał.

Gość gość
No tak...lecz ja tez nie odejde od tak od rodziny, poniewaz nie znam jej az tak, zeby zaryzykowac. zreszta nie wiem nawet czy ona mnie chce :(

Gość gość
może wszyscy są z portalu randkowego? ja na randce byłam ostatnio ponad rok tem,u a też jestem ładna i inteligentna... tylko w realu nie poznaję już tyle ludzi.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
No to się nigdy nie dowiesz. Skoro masz rodzinę, to się nią interesuj, a nie szukaj dupy na boku.

Gość gość
moze macie racje :( ech....no tak, jak juz mam rodzine to juz musze zostac z rodzina :(

Gość gość
chyba sie zakochalem :(

Gość gość
ty pedale

Gość gość
To że wielu facetów na nią leci i ma z nimi dobry kontakt nie znaczy że nie jest w stanie być z jednym w związku

Gość gość
Sądzę ze masz najebane. w saganie bo takich hu.. co mają rodzinę i szukają wrażeń z inną bym wprowadziła w kosmos, kurwiszonie

Gość gość
W imię Boga w Trójcy Jedynego, Ojca, Syna i Ducha Świętego, uchodźcie, duchy złe, abyście nie widziały, nie słyszały, nie ujawniały, nie niszczyły, nie prześladowały, nie wprowadzały zamieszania do naszej pracy i planów. Nasz Bóg jest waszym Panem i rozkazuję wam: Apage, satanas! Idźcie precz i nie wracajcie. Amen.

Gość gość
Przez takich imbecyli jak ty cierpią żony i ich dzieci kurwiszonie ,myślisz że rodzina to zabawka jak ci się znudzi to rzucisz w kąt dla innej pojebie

Jest w porządku, skoro nie chciała się z Tobą spotkać wiedząc, że kogoś masz. To że spotyka się z wieloma mężczyznami jeszcze o niczym nie świadczy, wcale nie musi do czeegoś dochodzić. Skoro mówi że jej się podobasz, to najprawdopodobniej tak jest :) życzę powodzenia :)+ mogę liczyć na pomoc w moim problemie? :)

Gość gość