Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni chętnie żenią się z kobietami, które umieją zarobić i są miłe

Polecane posty

Gość gość

oraz dbają o dom, jedzonko i kwiaty w pokoju, pranie, prasowanie. Zgadacie sie?

Gość gość
ty szmato

Gość moonsoon
Nie wiem. Mój się ożenił ze mną. A ja nie dbam o dom, nie gotuję, nie lubię kwiatków, nie piorę i nie prasuję, jeśli nie muszę. Nie jestem też miła. A jakoś nie może beze mnie żyć.

Gość gość
Zgadzam bo znam taką i ma kolejke chętnych

Gość gość
czyli taką sprzątaczkę która jeszcze sama dopłaca do bycia sprzątaczką. Super życie

Gość gość
Nie sprzataczke ale estetke która w syfie nie lubi przebywać

Gość gość
ty szmato xxxx powtarzasz się

Gość gość
Zgadzam się :)

Gość gość
moonsoon pewnie masz ladna facjate a twoj chlop jest brzydki wiec przynajmniej przed kolegami sie pochwali,ze taka lale rznie:):)tacy zaplaca babie zeby ich kochala:)

Gość gość
gość dziś - ja nie lubię przebywać w syfie, ale nie lubię też sprzątać i tego nie robię.

Gość gość
chcę kobiety żeby była matką dla naszych dzieci, nie musi pracowac.

Gość moonsoon
gość dziś - gdyby był brzydki, to bym nawet na niego nie spojrzała. Jesteśmy na podobnym poziomie atrakcyjności.

Gość gość
gość dziś jak kobieta nie lubi syfu to go nie robi. Mam wrażenie że tobie chodzi o to by sprzątała po mężusiu po robocie na drugą zmianę

Gość gość
Jesteśmy na podobnym poziomie atrakcyjności On ma kase a ty ciagniesz:):)

Gość moonsoon
gość dziś - oboje mamy kasę. Nie ma dużej dysproporcji między nami. Ja jestem lepiej wykształcona od niego. Jeszcze jakieś pytania?

Gość gość
juz zadnych. on brzydki i nieuczony, ty lala co ciagnie za kase:)wszystko jasne. normalny chlop by sobie takiej nie bral na zone.

Gość gość
gość dziś - on magister po dwóch prestiżowych uczelniach, jak doktorat :) ale wmawiaj sobie co tylko chcesz. Ja tymczasem sprawdzę, czy sprzątaczka skończyła bo 18.

Gość gość
Kobietom nie oplaca sie byc zonami, bo tylko na tym traca - sile, nerwy, czas, zdrowie, a facet tylko zyskuje, nieoplacalna inwestycja dla kobiety. Kobieta ma byc sluzaca, a facet len.

Gość gość
Pieprzenie. Trzeba sobie wziąć takiego faceta za męża, żeby nie musieć za nim robić. Jest leniem, nic nie robi? No to nic nie jest zrobione. Nie gotuje? Nie je. Nie sprząta? Niech siedzi w brudzie. Nie pierze? Niech idzie do pracy w brudnych, albo się nauczy robić wokół siebie. Kobiety się powinny oduczyć matkowania swoim mężom. Potem chodzą takie niewolnice Izaury, z jednej roboty do drugiej, a hrabia siedzi i piwkuje na kanapie.

Gość gość
buhahahaha prestizowe uczelnie:):):) doktorat:):):) no ale musisz umiec klamac jak chcesz sponsora przekonac ze nie siedzisz z nim dla kasy tylko dla jego charakteru:D:D:D

Gość moonsoon
To, że ty skończyłeś samochodówkę, nie znaczy, że każdy miał takie aspiracje. Enjoy yourself!

Gość gość
Kobiety są lepiej wykształcone niż kiedyś. Polki są najbardziej przedsiębiorcze w Europie , zakładają szybciej działalność gospodarczą od mężczyzn, szybciej podejmują ryzyko. Po za tym kobiety są silniejsze psychicznie od mężczyzn. Takie czasy.

Gość gość
faceci chetnie zenia sie z kobietami, ktore beda im uslugiwaly jak ich mamunie, zeby mogli lenic sie po pracy

Gość gość
lala aspiracje to ty moze masz:):) tyle ze ciagniesz za kase a facet musi byc brzydki jak noc.:):):)

Gość gość
A sex uprawiaja z ich przeciwienstwem. Zgadzacie sie ?

Gość gość
Haha nawet mój szef mówi że zona ogarnie dom. Pomimo że ona pracuje zawodowo i ma dwójkę dzieci do wychowania. Faceci to lenie roszczeniowe i kobiecie związek z nimi nie przyda ani urody ani energii ani radości. Kurffa szukają łenie drugich mamusiek

Gość gość
I dlatego Polacy to kiepski materiał na mężów. Kwestia beznadziejnego wychowania.

Gość gość
A żebyś wiedziała. On się jeszcze objuszyl jak powiedziałysmy że to jutro posprząta. O nie, w niedzielę nigdy. I jeszcze ma wstać i mu śniadanie zrobić jak wróci z porannego wędkowania... Dupki.. a koleżanka wyszła za takiego który nie trawi jej rodziny i nie zamierza mieszkać nigdy dalej niż przy boku swej mamusi. Paranoja !