Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieniepewny

zaręczyny...pierścionek

Polecane posty

Gość Nieniepewny

Witam, Moja dziewczyna nie nosi żadnych pierścionków. Czy na zaręczny mółbym jej kupić taki blob:null/2dfbf713-0aa6-40ee-a85a-dd0f6af092bf czy klasyczny model? Wiem, że te klasyczne niezbyt jej się podobają no ale jak to klasyka ;) Proszę o porady

Gość gość
ładny :)

Gość gość
Czekaj, czyli jej się nie podobają klasyczne pierścionki, a ty jej chcesz kupic klasyczny. Chcesz jej na złość zrobic, czy o co chodzi? :D Kup jej taki pierścionek, jaki jest w jej guście. Co druga narzeczona ma taki sam pierścionek, może twoja luba woli coś bardziej oryginalnego. Jeśli o tym wiesz, to głupotą jest kupowanie jej tego co oklepane.

Gość gość
nie chcę jej zrobić na złość tylko właśnie klasyka jest klasyką - będzie ona zawsze a inne? Teraz są ok a potem? Wyjdą z mody...

Gość gość
Ale ona nie przepada za klasyką. Taki jest jej gust, chcesz jej na siłe go zmienić? Kup to co jej sie spodoba, a nie to co tobie. Kupując komuś prezent, bierzemy to co danej osobie spasuje a nie nam, inaczej to bez sensu. Powiem cie, że jeśli znasz jej gust i kupisz jej coś czego nie lubi to to będzie strzał w stopę. No i powiedz mi jaki sens dac jej pierścionek który jej sie nie spodoba?

Gość Nieniepewny
po prostu się boję, że zmieni zdanie i będzie żałować , presja otoczenia etc

Gość gość
No cóż, tu już ciężko ci pomóc. Znasz ją dobrze, wiesz jaką ma osobowość. A rozmawialiście kiedyś na ten temat? Wspominała coś? Może jakiejs kolezanki podpytaj?

Gość dziadek nie pijący kawy
Nie rób sobie kłopotu, a ukochanej smutku w oczach na widok pierścionka zaręczynowego! To nie jest zwykły prezent o którym się zapomina! To jest pierścionek ZARĘCZYNOWY, na całe Wasze wspólne życie. Więc zrób tak: najpierw się jej oświadcz - czyli powiedz jej, że chcesz ją wziąć za żonę, a później zabierz ją do sklepu i kup jej pierścionek, który sama sobie wybierze. A zaręczyny zróbcie uroczyste, razem z waszymi rodzicami. I wtedy poprosisz jej rodziców o rękę ukochanej.