Gość Meresse Napisano Kwiecień 8, 2017 Hej. Szukam dobrego jakościowo soku, który smakowałby tak, jakbym wsiadła bladym świtem w samolot, wysiadła w Sycylii, nazrywała najpyszniejszych pomarańczy z ekologicznej plantacji, wróciła następnym lotem do Polski, odkurzyła sokowirówkę, wycisnęła z tych cudownych pomarańczy sok i od razu na świeżo podała rodzinie. Jednym słowem: szukam perełki wśród soków bez konserwantów. Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maytree 0 Napisano Kwiecień 9, 2017 Tel.+ zamowienie wiadra 10-15 l swiezych pomaranczy 2-3x tyg. i wolnoobrotowa badz reczna wyciskarka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczka5555 Napisano Kwiecień 9, 2017 Właśnie weszła zagramaniczna firma Adros, która oferuje soki, między innymi pomarańczowe właśnie. Zobacz tutaj - http://womensmag.pl/andros-soki-najlepszych-owocow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna z Gór Napisano Kwiecień 21, 2017 Znam Adros i jest super, myślę że spełni oczekiwania wybrednych. Można próbować wyciskać, no ale nie mam bladego pojęcia gdzie w Polsce o tej porze roku znaleźć dobre i soczyste pomarańcze. Raczej marne szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meresse Napisano Kwiecień 27, 2017 Hej, a gdzie można kupić ten sok, o którym mówicie? Patrzyłam za nim i się nie natknęłam. Będę wdzięczna za info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2017 "no ale nie mam bladego pojęcia gdzie w Polsce o tej porze roku znaleźć dobre i soczyste pomarańcze. Raczej marne szanse. " Co ma do tego Polska? Przecież w Polsce pomarańcze nie rosną. Wkurza mnie takie sugerowanie, że "w Polsce to nie można czegoś tam dostać". Tak, marne szanse, bo to nie sezon na pomarańcze. Poprostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna z Gór Napisano Kwiecień 30, 2017 Nigdzie w Europie o pewnych porach roku nie dostaniemy dobrych pomarańczy, ale wyobrażam sobie, że gdzieś w Ameryce Południowej lub w Azji takie pomarańcze można dostać przez okrągły rok. A sok o którym mówię dostaniesz m.in w Piotrze i Pawle, ale widziałam też w Carrefourze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Silffia Napisano Maj 1, 2017 Ja go kupuję w Auchanie i Carrefourze. I potwierdzam, jest naprawdę zarąbisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Carolyyn Napisano Maj 6, 2017 Dziewczyny, pora zadbać o swoje zdrowie! Oglądałam parę dni temu film dokumentalny o konserwantach w żywności i jestem przerażona :( Długofalowe efekty mogą być straszne. Choroby tak zwane "cywilizacyjne" w dużej mierze wynikają właśnie ze sztuczności naszego jedzenia. Dlatego jedzmy i pijmy rzeczy jak najmniej przetworzone. I nie pijmy tych napojów, które chcą nas nabrać, że są sokami. Jeśli ten Andros o którym mówicie jest naturalny i nie ma konserwantów, to go kupcie, zamiast tańszego napoju sokopodobnego. Albo co gorsza, coli lub innego słodzonego syfu. I nie jedzcie czipsów oraz fastfoodów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agathe2 Napisano Maj 11, 2017 Kupiłam dziś ten sok andros wyciśnięty z czerwonych pomarańczy i jest naprawdę dobry! Jest droższy niż ten z kartonu ale nie pamiętam kiedy ostatnio piłam coś tak smacznego. Poza rosołem mojej mamy, ale to inna kategoria napojów. A mąż obwieścił, że z dodatkiem wódki i lodu ten sok to będzie weekendowy przysmak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2017 sam pomarańczowy to nie jest to... zobacz jak go połączyć aby dawał najlepsze rezultaty https://www.stolicazdrowia.pl/1307/oczysc-watrobe-pomoca-miety-soku-pomaranczowego-cytryny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fanka zdrowia Napisano Maj 25, 2017 Racja, pomarańcza z andros jest wyjątkowo dobra. O ile czerwona pomarańcza czy ananas jest dość łatwy do wyciśnięcia dobrego soku to z pomarańczą bywa różnie, a to przez jakość owoców. Większość jest po prostu za słodka i w ogóle nie ma aromatu pomarańczy :( Tego, który sprawia, że jak je się pomarańczę to od razu czuć w całym domu. A androsowa pomarańcza trafia w punkt: ani za słodka, ani za ciężka. I czuć ten aromat z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kanikuła Napisano Maj 30, 2017 Jestem sokoholiczką, ale do tej pory pijałam takie kartonowe. Dawniej były uważane za zdrowe, aż w końcu zabrały się za nie instytucje konsumenckie i nie można już tak mamić klienta obietnicą soku, gdy w środku cukier. No to może ten Andros? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lozunza Napisano Maj 31, 2017 Spróbuj soku andros albo podobnego, czyli świeżo wyciśniętego i pasteryzowanego a poczujesz różnice od tych takich w kartonie. Przede wszystkim kartonowce są naszpikowane chemikaliami. I prawie zawsze wyprodukowane z zagęszczonego soku owocowego. A to różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 30, 2017 Najlepszy ananasowy andros smak 10/10 soczysty i gesty zarabisty najlepszy sok na swiecie! mozna w piotr i pawel dostac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach