Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci podobają wam się kobiety z urodą

Polecane posty

Gość gość

dziecięcą? w sensie mają kobiecą figurę ale twarz delikatną i rysy twarzy, duże oczy i usta jak u dziecka

Gość prawi 114
dziecięcą ? Nie Dziewczęcą ? Tak

Gość gość
i to jest fakt,tylko że oczywiście taka twarz ma cechy neoteniczne a nie wygląda dokładnie tak samo jak u dziecka. Za to jak sie komus podoba takie same ciało jak dziecka to oczywiste zboczenie.

Gość gość
Lubię kobiety o dziewczęcej, świeżej urodzie, które wyglądają na młodsze niż są. Nie lubię kobiet wyglądających poważnie i dojrzale.

Gość prawi 114
dziecięce mi sie nie podobaja bo to przesada dla mnie Natomiast przyznam ze nie przepadam również za typowymi Karynami

Gość prawi 114
które wyglądają na młodsze niż są. Nie lubię kobiet wyglądających poważnie i dojrzale. niestety mam tak samo

Gość gość
HIM za robotę się lepiej weź śmierdzący leniu, piertolony pasożycie!!!!!!!!

Gość gość
prawi 114 nie chodzi o taka samą twarz jak u dziecka tylko o proporcje neotenii.Kobieta o takich idealnych proporcjach bedzie idealna. Zjedz na dół gdzie jest 6 twarzy i porównaj twarz numer 1 i 6. http://www.uni-regensburg.de/Fakultaeten/phil_Fak_II/Psychologie/Psy_II/beautycheck/english/kindchenschema/kindchenschema.htm Co ciekawe im bardziej człowiek ewoluował tym bardziej stawał się neoteniczny;wystarczy porównać homo spaiens z erectusem.Takze dla przykladu-młode szympansy bardziej przypominają człowieka niż starsze.

Gość prawi 114
natomiast kompletna porażka to dla mnie Małgorzata Kożuchowska .. Baba z krótkimi włosami to jednak nie dla mnie Kompletnie nie trafia w mój gust taka osoba http://i.wp.pl/a/f/film/033/25/35/0353525.jpg Także ma to znaczenie oczywiscie..