Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najtańszy egzamin IELTS w TFLS

Polecane posty

Gość gość

Fajnie ze maja taka promocje. :) :) :)

Gość gość
to prawda najtańszy, ja się zapisałam i dostałam jeszcze dodatkowe konwersacje w promocji

Gość gość
Ja już kończę swój kurs ielts i mogę szczerze polecić szkołę TFLS. Bardzo ciekawe zajęcia, bo wykorzystywanych jest wiele atrakcyjnych metod nauczania. Lektorzy są dobrze przygotowani pod kontem nauczania do egzaminów.

Gość gość
cena w porządku i bardzo dobre przygotowanie - polecam

Gość gość
W TFLS przygotowywałam się do IELTS i jestem zadowolona z wyniku. Ciekawe zajęcia, kurs typowo prowadzony pod egzamin. Zajęcia w małych grupach. Polecam.

Gość gość
Chodzę na IELTS do TFLS i jestem bardzo zadowolona. Szkoła TFLS spełniła moje oczekiwania. Profesjonalizm lektorów, dobre przygotowanie merytoryczne, dostosowanie do potrzeb kursanta, elastyczność oraz swoboda prowadzenia zajęć.

Gość gość
TFLS polecam ze względu na profesjonalność pod każdym względem – organizację kursów, podejście do kursantów a także prowadzenie zajęć.

Gość gość
Według mnie tfls to szkoła, która potrafi przygotować do egzaminu, widać to po statystykach i wysokich notach, potrafią takze zachęcić do nauki tego języka, i tanio to wychodzi

Gość gość
Z moich doświadczeń z TFLS, mogę powiedzieć, że nauczyciele tam uczący to profesjonaliści. Lekcje są naprawdę ciekawe - nie sposób się nudzić.

Gość gość
Dobrze uczą w TFLS. Super jakość nauczania. Ja jestem zadowolona że tam poszłam, wreszcie kurs naprawdę mi coś dał a nie jak do tej pory że pieniądze najczęściej nie były warte jakości nauczania.

Gość gość
Polecam szkołę językową TFLS. Bardzo fachowe podejście do kursanta. Uzyskałem tam dobre przygotowanie do egzaminu.

Gość gość
Polecam TFLS. Najlepsza szkoła w Warszawie. Pan Adam - super lektor.

Gość gość
Od dwóch lat chodzę do TFLS i jestem bardzo zadowolony. Atmosfera w szkole jest super, lektorzy świetni, bardzo otwarci i sympatyczni. Na zajęcia chodzi się z dużą przyjemnością.

Gość gość
Ja chodziłam do TFLS w Warszawie. Dobrze zdać egzamin to nie jest łatwe zadanie. Wymaga dużo własnej pracy, dobrej szkoły i lektora która właśnie wie przygotuje Ciebie do takiego egzaminu. Bardzo podobała mi się oferta tej szkoły i bezpłatne piątkowe konwersacje z nativami. Polski lektor z którymi są zajęcia w poniedziałki i środy lub wtorki i czwartki po 2 lub 3 godziny robi sekcje: gramatyka i ćwiczenia ze słuchu. Szkoła organizuje także MOCK exam, czyli egzamin próbny, który wygląda podobnie jak ten prawdziwy i wtedy można zobaczyć czego jeszcze nie opanowaliśmy aby zdać jak najlepiej . Także dla mnie to był właściwy wybór godny polecenia

Gość gość
Uczęszczałem na zajęcia z języka angielskiego i jestem bardzo zadowolony z poziomu, który udało mi się osiągnąć po ich ukończeniu. Bardzo rzetelni, inteligentni i mili prowadzący niewątpliwie przyczynili się owocnej nauki tego języka. Gorąco polecam!

Gość gość
Bardzo mi się podoba w TFLS. Wreszcie trafiłem na szkołę, gdzie naprawdę można nauczyć się mówić po angielsku. Na pewno będę uczęszczać na zajęcia w przyszłym semestrze.

Gość gość
Solidna szkoła, dobrze uczą, widać efekty.

Gość gość
Polecam TFLS. Bardzo dobrzy lektorzy, miła i kompetentna obsługa biura. Do tego dogodna lokalizacja szkoły. Tym, którzy szukają fajnej szkoły angielskiego, mogę szczerze polecić TFLS.

Gość gość
Umiałam dużo ale nie potrafiłam się przełamać i tego wykorzystać na co dzień. Po semestrze w TFLS widzę różnicę i zaczynam wierzyć w siebie.

Gość gość
Mnie doskonale przygotowano na kursie w szkole TFLS. Zadałem egzamin IELTS po pół roku przygotowań.

Gość Ania

Ja bardzo polecam szkołę TFLS. Kursy są w całkiem niezłej cenie. Zajęcia są bardzo przyjemnie prowadzone. Na zajęciach z native speakerem dosyć sprawnie łapie się akcent i umiejętności rozmawiania po angielsku. Uczę się z nimi już parę miesięcy i jest naprawdę przyjemnie.

Gość Anka

Bardzo pozytywne oceniam TFLS. Ciekawe zajęcia, prowadzący zaangażowani i pomocni, ceny konkurencyjne. Mogę z czystym sumieniem polecić.

Gość arek

Mogę polecić szkołę TFLS z całą pewnością każdemu, kto chce nauczyć się języka pod okiem prawdziwych fachowców.

Gość wild

Dobrze uczą w TFLS. Super jakość nauczania. Ja jestem zadowolona że tam poszłam, wreszcie kurs naprawdę mi coś dał a nie jak do tej pory że pieniądze najczęściej nie były warte jakości nauczania.

Gość Lena

Ja jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Mam małą grupę. Lektorka jest cierpliwa, ma wysokie kompetencje i ogromną wiedzę. Polecam jeszcze raz!

Gość Magda

Polecam TFLS. Lekcje są bardzo ciekawe, ponieważ nauczyciele potrafią zainteresować przedmiotem. To sprawia, że z zajęć wynosi się bardzo dużo i w szybkim tempie czyni się postępy. Polecam!

Gość tedi

przygotowywałam się w TFLS do IELTS i zdałam z dobrym wynikiem - polecam!

Gość Martyna

Bardzo dobrze wspominam naukę na kursie w szkole TFLS. Miałam fajną i profesjonalną lektorkę. Zajęcia były ciekawe, nigdy się nie nudziłam. Podobały mi się też konwersacje z nativem, które miałam w piątki. Zrobiłam duże postępy w mówieniu.

Gość Karolina98

Bardzo odpowiada mi sposób nauczania w TFLS, profesjonalni lektorzy, pełni energii, luźna atmosfera - to wszystko sprawia, że chodzę na lekcje z przyjemnością.

Gość max

Jeżeli ktoś chce szybko i dobrze nauczyć się języka to nie ma lepszego miejsca niż TFLS. Świetna atmosfera jest największym plusem zajęć w tej szkole.