Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilość partnerek seksualnych w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Ile Waszym zdaniem partnerów seksualnych w wieku 30 lat to dużo jak na faceta? Czy 7 to według Was dużo?

Gość gość
mam 31 i miałem 20 c**ek i to jest mało a ty piszesz o 7 :O

Gość gość
7 to ja mialem jako nastolatek, a kończąc 30lat mysle ze z 50 -60

Gość gość
jaja sobie robicie. Myślę, że większość osób w wieku 30 lat miało 2-3 partnerów seksualnych.

Gość gość1231
Zazdroszczę Wam ilości!

Gość gość
Zacząłem dymanie w wieku 15 lat. Już wtedy miałem dziewczynę, z którą byliśmy do osiemnastki. Po drodze zdradziłem ją kilka razy. W sumie byłem do ślubu w trzech kilkuletnich związkach, ale nigdy nie byłem wierny. Żonę zdradziłem najpóźniej, bo po kilku latach małżeństwa. Może dlatego, że była tą wymarzoną dla mnie. Ogółem mogło być być kobiet ok 60-70. W tym dwie murzynki kiedy mieszkałem pół roku w Hiszpanii.

Gość gość
Z drugiej strony mam kumpla, który był tylko ze swoją żoną. Nie wiem co lepsze. Ja mam dużo wspomnień, ale problem z wiernością. Żona chciała się ze mną rozwieść. Było złe. Teraz jest lepiej, ale ciągle i tak myślę o innych kobietach. Choć żonę i dzieci kocham.

Gość gość
Nie udalo mi sie byc w stalym, trwalym zwiazku, wszystko przelotne jak harlekiny, takie romanse .wszystkich facetow mialam 15 a seks uprawialam z 8 facetami.

Gość gość
30 lat i ani jednej na koncie. Dla mnie te liczby co podajecie to kosmos.

no dla mnie też. Ja sam mam 30 lat i moja obecna dziewczyna jest moją 3 partnerką seksualną. Poza tym było kilka z którymi nie uprawiałem seksu. Te liczby: kilkadziesiąt partnerów to kosmos.

Gość gość
prawiczkiem jest w tym wieku 0 na koncie

Gość gość
28 lat, 12 kobiet na dobra sprawe w 4 lata 11 rozlozylo nogi raz rooochasz co 2tyg nowa, raz przerwa pare msc 🖐️ facet kolo 30 stki powinien miec kolo 5-10 lasek inaczej to nieudacznik, nie prawcie morałów że porządny tylko prawiczek co nie umie zarooochac, bo co .... rozlozy mu jakas nogi a on nie *****ie bo porzadny ? kazdy facet dyma jak ma okazje 🖐️

Gość gość
No pewnie ze dyma ja dymam jak tylko jest okazja choc mam zone ale zyje sie tylko raz nawet przelecialem ostatnio zony siostre a zona byls na podwórku

Gość gość1231
Średnia ilośc***artnerów to 3-4 na całe życie danej osoby. Oczywiście niektórzy zawyżają tą średnia, inni zaniżają.

Gość gość
też uważam, że średnio większość polaków wcale nie ma tak wielu partnerek, jak niektórzy się tu przechwalają.

Gość gość
36 lat i moja obecna jest trzecia. Do tego 4 dzivki, ale to chyba pod inną kategorie

Gość gość
36 lat i trzy partnerki to jest normalne. Jak czytam, że ktoś 20-30 parnterek to nie wiem śmiać się czy płakać. I jestem facetem.

Gość gość
30 lat i tylko/aż 1 partnerka :D

Gość gość
Mieliście 60-70 partnerek ale odejmijcie wizyty w agencji to wam wyjdzie 2-3, marzyciele.

Gość gość
coza frajerzy 2-3 laski miec hahah ja 10 panieniek i zadna z burdelu prawiki :classic_cool: 🖐️ nie wyroochac wiecej jak 5 to naprawde trzeba byc udanym 🖐️

Gość gość
ja 32 lata i 11 partnerek łóżkowych. + 1 mi tylko samego loda robiła. z czego 3 stałe związki, w tym 2 wieloletnie.

Gość gość
coza frajerzy 2-3 laski miec hahah x a można, można. ja jestem akurat osobą która idzie na jakość a nie na ilość i wolałbym ruc‪hać 1 przez całe życie, ale taką ostrą i dopasowaną do mnie, że na samą myśl o seksie z nią sztywniałby mi (miałem taką), niż 100 modelek z vouge, które umieją tylko rozłożyć się i pachnieć.

Gość gość
Powiem krótko mam teraz 37 lat i w moim kajecie znalazło się 137 wydymanych suczek, ok 20 panien było lekkich obyczajów. W wieku 30 lat liczba była 80-90 zbyt dużo liczenia by podać szczegóły i dalej sobie nie szkoduje i Wam tego również życzę :)

Gość gość
tak :D w wieku 30 lat straciłeś rachubę i nie łapałeś orienta ile dokładnie, czy 80 czy 90, ale już 7 lat potem tak Ci się wyostrzyło że wiesz dokładnie że było 137 :D

Gość gość
Mam 38 lat i jestem kobietą. Do 30 lat miałam 9 partnerów seksualnych. Liczę tych z pełnym stosunkiem. Dwóch było przygodnych, z siedmioma tworzyłam różne związki. Pół roku, rok, kilka miesięcy. Mam duży temperament i uważam, że dojrzały człowiek nie powinien odmawiać sobie seksu spotykając się z kimś. Nawet jeśli nie wyjdzie jest to szansa na nowe doświadczenia. Nigdy nie miałam z tego powodu żadnych nieprzyjemności. Wyszłam za mąż i nie żałuję tych partnerów. Mam porównanie i doświadczenie, tym samym wiem, że mąż to ten jedyny. Jesteśmy małżeństwem od 9 lat. :)

Gość gość
To jesteście k****arzami facet w tym wieku powinien być prawiczkiem nie *****czem zachować prawictwo dla swojej przyszłej żony. Wszyscy k****arze pojdziecie do piekla!

Gość gość
Ja rzeczywiście miałem tylko 4 normalne, i że 40 k***wek.

Gość gość
Roznosicie choroby weneryczne *****cze Bóg was pokarze za to.