Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klauuuuuudynaaa20

W związku a jakby sama...

Polecane posty

Gość klauuuuuudynaaa20

Witajcie kafeterianerzy :) Od dłuższego czasu jedna rzecz mnie trapi i już zupełnie nie wiem pod jakim kątem na nią patrzeć..czy to ja wyolbrzymiam czy to on po prostu ma mnie gdzieś. Przed chwilą ponownie zrobiłam mu o to awanturę. Ale może zacznę od początku.... Między nami jest 5 lat różnicy a jesteśmy razem prawie 3 lata. W tym roku kończę szkołę dlatego postanowiłam wyjątkowo przyłożyć się do nauki ( kierunek na który chcę iść wymaga trochę % na papierku :) ). W każdym razie postanowiliśmy, że od poniedziałku do piątku nie widujemy się (on pracuje w systemie trzy zmianowym- no chyba,że piątek i chodzi na rano) , a weekendy są nasze. I z początku tak było - spędzał ze mną popołudnia z wieczorami, czasem same wieczory... ale spędzał. Od jakiś 3 miesięcy mój chłopak mam wrażenie woli kumpli ode mnie. Ja w weekend sama spędzam wieczory w domu a on? Pije z kumplami. Twierdzi ,że dla nich też musi mieć czas. Ze mną spędza zaledwie 2 godziny w sobote i godzinę w niedzielę. Wciąż robiąc to samo! Nie che nigdzie ze mną jechac, twierdzi,że jest za stary (24 lata), wciąż siedzimy w domu, nagle patrzy o! 19 idę do X ! Pytam nie możesz mnie zabrać? Nie , idę z kumplem. Jak się okazało na przykładzie dnia wczorajszego był z kumplem do godziny 21 a zas? poszedł do innego a tam inni kumple ze swoimi laskami .....napisał,że jest w domu około północy. Mam dosyć samotnie spędzać weekendy .... nie zakazuje mu wychodzi z kumplami (żeby nikt tego tak nie odbierał), ale chiałabym sama móc spędzi z nim jakkolwiek czas albo w większej grupie. On mówi : nie zabrałem ie bo tego nie lubisz, pozniej nie bo by mi się nie chciał Cie odprowadzać, nie bo i tak byś nic nie rozmawiała... (jego kumpel mnie nie lubi i nigdy mi nie daje dojsc do słowa a ten jakby tego nie zauważa). Co mam robi? Mowi ,że mnie kocha a tak naprawdę? nie mam faceta :/

Gość klauuuuuuudynaa20
Ktoś mogłby zapytać czemu sama nigdzie nie wyjdę : 1. Moi znajomi są już w innych miastach na studiach ( Ci , którzy do LO szli) , 2. Moi znajomi pracują dorywczo w gastro (wiadomo, nie ma wolnych weekendów), 3. Spędzają czas (weekendy) ze swoimi drugimi połówkami i rzadko mają wolne wieczory . tyle w temaie

Gość gość
(up)

Gość gość
Skup się na sobie.Ucz się i nie zawracaj sobie głowy 3zmianowcem.Szkoda prądu.

Gość gość
a nie pomyślałaś może, że on, kiedy Ty się uczysz, pracuje? i że w weekendy chciałby po prostu przewietrzyć głowę z kumplami (którzy też mają tylko wolne weekendy)?

Gość gość
ale gdzie w tym wszystkim miejsce dla mnie? Jego kumple zabieraja swoje dziewczyny, on jedyny jest tam sam .... nigdzie ze mna nie chce nawet jechac.. z nimi pierwszy jedzie ...

Gość gość
bo może nie nadajesz się to tego towarzystwa i nie potrafisz się zsocjalizować. zacznij się z nim spotykać w tygodniu, będziesz go miała częściej.... a nie, przecież nie spotkasz się z nim bo procenty na maturze są ważniejsze. dobra rada, 1,5h spotkanie jest idealne jako przerwa w nauce

Gość gość
Daj sobie z nim spokoj i radzi Ci to dojrzala kobieta. Tak nie zachowuje sie mezczyzna,ktoremu zalezy na kobiecie. Po prostu....