Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta co nie pracuje jest śmieciem i pasożytem

Polecane posty

Gość gość

a te szmaty najgłośniej krzyczą, że nie pójdą do biedronki za 1500 bo i tak NIE MAJĄ SZANS na znalezienie jakiejkolwiek pracy. Nawet na sprzątaczkę to trzeba mieć trochę ambicji i zacięcia. Lepiej siedzieć i marnować chłopa prąd, wodę, internet zamiast samej iść do roboty. Ale durne te chłopy co się na to godzą...

Gość gość
Kobieta " co nie pracuje " Ty chyba kaleko umysłowa pracujesz przy kopaniu rowów , podstawowej gramatyki nie znać Boże

Gość gość
A kobieta która pisze "co nie pracuje " zamiast "która nie pracuje "to głupek ;)

Gość gość
Sama jesteś śmieciem i pasożytem prostaczko- to do prymitywnej autorki tematu.

Gość gość
W domu praca czesto jest gorsza I bardziej meczaca niz u kogos. Ja mam 3 dzieci, ogromny dom I meza, ktory swietnie zarabia. Wolalam isc do pracy do urzedu za 1800 I oplacac z tego pomoc domowa. To nie kwesta kasy, ale tego ze odpoczne psychicznie. Pani pomaga mi 2 dni w tygodniu a I rak codziennie mam mase sprzatania, gotowanie I opieka nad dziecmi. Jesli kogos stac to dlaczego ma nie siedziec w domu? Ja nie lubie stac bezczynnie, ale przyznaje ze praca w domu jest cholernie ciezka. Siedzialam tak 6 lat I co z tego, ze byl blysk? Nawet do ludzi.nie wyszlam I kariera zawodowa stala w miejscu. To jest kilka etatow w domu I malo kto to docenia.

Gość gość
Z czym kanapkę zjeść z szynką czy serem?

Gość gość
A zteszta co Cie to obchodzi? Jak kigos stac I chce to czemu nie? Kolezanki pukaly sie w czolo jak mowilam, ze wracam do pracy. Przeciez stac Was itd. Ja akurat nie lubie siedziec w dpmu, ale nie kazdy tak mam I.kij mi do tego. Zyc Wlasnym zyciem a nie cudzym.

Gość gość
A kobieta która pracuje nie ma drugiego etatu w domu?? Zwłaszcza gdy nie stać jej na pomoc? Więc nie pitol farmazonow.

Gość gość
Robota w domu jest najgorsza bo wcale nie trwa 8 godzin I jest za darmo. Zadnych skladek ani nic.

Gość gość
kobiety na wsi zazwyczaj też zajmują się tylko domem i dziećmi jak w mieście , no może pójdą krowę wydoić, różnica jest taka że na wsi kobieta ma emeryturę i opłacane składki . Dlaczego?

Gość gość
A robota w domu plus praca zarobkowa??? Co wy tu pieprxycie? Siedzialam w domu...teraz pracuje. Dopiero teraz wiem co to zmeczenie

Gość gość
Bo jest zona rolnika? Dlatego ja wole zaplacic Pani co mi posprzata I sama poszlam do pracy, bo w miescie nikt mi skladek za free nie da.

Gość gość
bo w miescie nikt mi skladek za free nie da o kobieta w mieście ma na pewno więcej pracy niż mężczyzna, bo dochodzi ta za którą nikt nie płaci

Gość gość
Za seks od piątku wieczorem do poniedziałku rano mam więcej kasy niż w biedronce za miesiąc pracy ;)

Gość gość
Co autorko boli cie odwłok ze piękne słoneczko a ty w pracy? Bingo!! :D