Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie ludzie którzy płacą za kawalerkę 1500, lepiej mieszkać u rodziców

Polecane posty

Gość gość

no ale nie...wy wolicie na swoim, zebyscie mogli gdzie się swobodnie rypać i stękać jak w p****lu lub chlać do upadłego lub latac z golą pipą po mieszkaniu !

Gość Kasia 65
Czasem nie da się mieszkać z rodzicami, jest za mało miejsca, inna miejscowosc,chec zamieszkania z drugą połówką. Ja gdybym miała rodziców w miejscowości gdzie mieszkam pewnie mieszkalabym z nimi i wolałabym wesprzeć ich finansowo niż spłacać komis kredyt...

Gość gość
wypierniczaj śmieszna debilko, nie kpij z ludzi bo jesteś bardzo głupia

Gość gość
Prowokacja śmiechu warta :D

Gość gość
No nie wiem czy tak lepiej, jednak zycie z rodzicami to czesto wtrącanie się w Twoje życie czy brak prywatności. Np. masz faceta i nawet nie masz go gdzie przenocować, albo jeśli mozesz, to nie ma takiej swobody

Gość gość
Albo np. masz jakichś znajomych, nie możesz zrobić spokojnie domówki, nie możesz np. upić się winem jak Ci źle, czy cokolwiek. Seks u Ciebie musi być po cichu w nocy itd. Mieszkanie z rodzicami to nie jest to samo niż "na swoim". To juz lepiej mieszkać ze współlokatorami bo to obcy ludzie i nie obchodzi ich Twoje zycie, a rodzicow obchodzi i zawsze bedzie ten brak komfortu. Wiec pytanie czy lepsze jest miec troche wiecej kasy, czy sie usamodzielnic

Gość gość
Przeciez to chodzi o samodzielnosc zyciową !

Gość gość
ja właśnie dlatego mieszkam w kawalerce mogę rypać studentki co weekend to inna i nie obawiam się oceny społecznej bo nikt nie wie co sie dzieje w mojej sypialni!!!

Gość gość
No tu nawet nie chodzi tylko o rypanie studentek ;) Choć nie mam w sumie nic przeciwko jak ktos jest singlem. Ale np. jak ktoś ma faceta czy dziewczyne, nawet na stałe, to swobodniej sie czuje u siebie niz u rodziców. Nawet jelsi moze nocowac to zawsze jest ten brak swobody. No i ogolnie samodzielne zycie jest bezcenne. Dlatego np. dziwnie jest mieszkac nawet po slubie w jednym domu z rodzicami. Predzej czy pozniej pojawi sie konflikt

Gość gość
Zreszta nie trzeba placic za kawalerke 1500 zł, jesli ktos nie zarabia wiele można wynajac cos taniej, np. pokoj... Juz lepsze to niz mieszkanie z rodzicami. Jak jestes u siebie to mozesz robic co chcesz, jak jestes u rodzicow, to nawet jak jestes dorosły to juz niezupełnie. Mieszkanie z rodzicami jest dobre do 20 roku zycia, pozniej juz nie bardzo

Gość gość
Do pracy mam dojeżdżać 180 kilometrów w jedną stronę i mieszkać u rodziców czy jak ?