Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie 100 kg?!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Stanełam dziś na wagę i moim oczom ukazało się 96 kg... Mam 168 cm. Przytyłam 8 kg od wakacji.. Mam 118 cm oponu na brzuchu nie wspominając o moim tyle. Nie wiem w jaki sposób sie zmobilizować do odchudzania. Pomóżcie, może macie jakieś sposoby na motywacje...

Gość gość
Ruch i dieta.

Gość gość
Nie masz lustra? To chyba najlepsza motywacja. Możesz też poczekać aż nabawisz się chorób spowodowanych otyłością i wtedy motywacja wzrośnie samoczynnie.

dobrze zbilansowana dieta, odrobina ruchu, posiłki w równych odstępach czasu - to wystarczy

Gość gość
Duzo ruchu. Odstaw slodycze i smazone. Szybko waga zleci. Ja waze 82 przy 160 Masakra od poczatku kwietnia chodze na silownie

Gość gość
Ja polecam tę dietę http://dieta-lux.pl/44535 dieta +ćwiczenia ułożone są przez dietetyków.Schudłam na niej 7 kg w 1.5 miesiąca,można uzyskać dobre efekty jeśli będzie sie systematycznym :)

Za czasów Mieszka I nikt sie nie odchudzał, a kobiety były i tak brane na różne sposoby. Głupie czasy dziś i głupi ludzie.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Patka 33
Ja też mam spore kłopoty z mobilizacją w odchudzaniu. Ostatnio dobił mnie jeszcze okres brania suplementu, który miał mi pomóc - Liporedium. Brałam go przez 2 miesiące i nie udało mi się zrzucić nawet kilograma, jestem załamana :(

Gość Dosia 22
Trudno się dziwić, że się zdemotywowałaś - Liporedium ma fatalne opinie w internecie. Ciesz się dziewczyno, ze nie miałaś poważnych skutków uboczych - masa dziewczyn o nich pisze na forach.

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4

Gość zosia9891
Ja ważyła więcej niż 100kg bo 116,8 kg ,ale na szczęście mam już to za sobą i teraz cieszę się swoja figurą i kondycją;) Nie było łatwo nie będę ukrywać ale w końcu znalazłam sposób by sobie jakoś pomóc bo wiecie jaki jest żołądek duży jak tak się je i je ciągle, a suplement pomógł mi zahamować ten mój wilczy apetyt;) do tego długie spacery i basen i waga ładnie spadała;) aktualna waga 70kg!

Gość gość
Przy tak dużej nadwadze tylko ratować się Adipex Retard 15mg, chudniesz w oczach.. zapraszam na pogaduchy kokoszka534@o2.pl