Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obalam mit Namysłowa

Jestem z Namysłowa i jest mi głupio od tego psychola na kafe

Polecane posty

Czas obalić parę mitów. Namysłów to dziura. Owszem wyłożono kostką parę chodników i załatano dziury na głównej przelotowej ale nic poza tym. Syf jak był tak dalej jest. Nawet na dworcu w przejściu capi szczuchami meneli. Nie ma żadnych normalnych sklepów. Jestem fanem muzyki i powiem wam że tu nie ma żadnego dobrego sklepu z winylami. Interesuję się też eklektroniką i niech ktoś w Namysłowi kupi głupi rezystorek. Życzę powodzenia 🖐️ Reasumując. Wiocha, bród, smród i komunistyczne ubóstwo które było, jest i nadal pewnie będzie :O

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Skoro jesteś z Namysłowa to udowodnij mi to? To co napisałeś to stek bzdur czyli nie jesteś z Namysłowa i nigdy tam nie byłeś podszywaczu doskonale o tym wiesz!!! Skoro rzekomo jesteś z Namysłowa w co wątpię to mi to udowodnij

Nie, to ty mi udowodnij dając oadres choćby jednego jedynego fachowego sklepu z dziedziń o których napisałem. Tylko błagam nie wyjeżdżaj z głupim MPIKiem bo ataku śmiechu dostanę.

13:45 jak myślisz czy wyremintują dworzec PKP w Namysłowie w tym roku? A jaki mają kolor bloki w Namysłowie naprzeciwko szpitala co to jest zsr w Namysłowie czy w Namysłowie będzie kiedyś rondo? Czemu w Namysłowie nie ma żadnego ronda ani sygnalizacji świetlnej? Skoro jesteś z Namysłowa to Napisz wtedy uwierzę że jesteś z Namysłowa

Jestem cwelem ojciec mnie g/wałcił jak bylem maly.

Gość gość
No skoro jesteś z Namysłowa to odpowiedz mi na te pytania