Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ot cała filozofia

Dziwią mnie wszelkie diety i odchudzania i cała ta filozoficzna otoczka HAHAHA

Polecane posty

Gość ot cała filozofia

Czy w obozie koncentracyjnym był ktoś gruby? Ktoś "chory" na bulimię? Nie. Do odchudzenia prowadzi TYLKO JEDNA DROGA. Nie wpiertalaj tyle żarcia, i już.

Gość gość
otóż to fałszywa teza że mniejsza ilość jedzenia powoduje chudniecie 1 powód nadwagi oczywiście nadmierna ilość węglowodanów albo tłuszczów lub bialka ale sa poważniejsze problemy 2 powód to pasożyty który wplywaja na nasz metabolizm mimo że sporzywamy posilki nadal czujemy głod poniewaz konsumuja wszystko pasozyty i organizm domaga sie wiecej wiecej plus odchody pasozytów które sa magazynowane jako tluszcz 3 moja rada to sprawdz czy nie masz pasozytów objawy brzuch napęczniały brzuch tzw candida

Gość gość
Mnie tez to rozwala. Ja jestem.gruba ale nie wymyslam sobie fikozofii. Zaniedbalam sie i juz. Jak ktos mi wymysla jakies super diety to az smieje sie w duchu. Mniej zrec i wiecej cwiczyc najlepsza dieta.

Gość gość
Cała ta filozoficzna otoczka dotyczy nie tylko diet i odchudzania ale w ogóle sposobu życia. Narzuca się wszystko i wszystkim od noworodka aż po emeryta u schyłku życia. Filozofia pod tytułem "jak masz żyć", broń boże wg własnego stylu i pomysłu.