Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Larawer

Baba nawrzeszczala na mnie w sklepie

Polecane posty

Gość Larawer

Czekałam dzis w kolejce w sklepie. Był przedemna starszy Pan z 3 letnia wnuczka, ktora biegała.Za mna stała kobieta wredna, szczerbata, 60 lat,ktora zaczęła krzyczeć na dziecko, ktore dotknęło jej spodni.Starszy Pan przeprosił a ta dalej. Wiec zapytałam czy moze przestać krzyczeć, dziecko to tylko dziecko. A ta na mnie ruszyła, ze wynocha ze sklepu. Nie wiedziałam co powiedzieć.Jakbyscie zareagowali?

Gość gość
Buła w ryj

Gość gość
Spytała kiedy łaskawie zdechnie z racji sędziwego wieku

Gość gość
Chamstwa nie wyplenisz, trzeba było ropusze powiedzieć ze sklep to przestrzeń publiczna i ze jak jej towarzystwo nie pasuje to niech sama w********a

Gość gość
Zaczęła bym z dziadkiem rozmowę od słów: Ciekawe, czy ja na starość też będę taka brzydka, taka wredna i taka pyskata, jak ta z tyłu. Oczywiście, jak ona się nakręca, bo słyszy, mówisz, z panią nie rozmawiam.

Gość gość
ta co prowadzi sklep / stoi na kasie powinna zareagować i uspokoić tą emerytkę a jak ma to w d***e to zmień sklep proste

Gość gość
Ja nie wiedziałam co zrobić,zatkało mnie.To było tylko dziecko a ta się darla jakby nie wiadomo co się działo.widac ze brak kultury i wykształcenia.

Gość gość
Była w ryj

Gość gość
Pracuję w sklepie i nie zamierzam upominac bachorow. Jedno zlecialo ze schodow, sklep nie ponosi odpowiedzialności, rodzice moga miec sprawe o niedopilnpwanie dziecka. Zacznijcie wychowac dzieciory. Acz starych bab tez nienawidzę. Wszyscy ludzie powinni zdechnac

Gość gość
Ale to tylko dziecko!

Gość gość
A ja nienawidzę tepych sprzedawczyn wel podawaczek towaru

Gość gość
Za beak mi moja szmate, moje narzedzie pracy.

Gość gość
gość 19:11 " Wszyscy ludzie powinni zdechnac" HA HA HA dobre :D

Gość gość
Niektórzy rodzice mają w d co dzieci w sklepie robią ale u mnie ostatnio też tak sytuacja ze 2 dzieci znudzona już lekko stała tak lekko krecaca się z nogi na nogę ale naprawdę grzeczne na co idzie emeryt z łaską i zaczyna przeklinac żeby ta babka zabrała te bahory bo on przejść niemoze gdzie nie była to wina tej pani a raczej miliona palet ustawionych w przejściu. Na co moja mama ze to tylko dzieci i żeby się uspokoił na co on ze on jest kombatantem i jemu się należy a te młode to tylko bahory robia zi za duzo tego na co ona ze emerytów to też na każdym kroku a mniej potrzebni. Więc ja się zastanawiam co tym emerytom te dzieci przeskadzaja przecież dzieci w przeciwieństwie do 90 letnich emerytów którzy w normalnych warunkach jeszcze parę dziesiątki lat temu dawno by niezyli tak strasznie czepiają się dzieci.

Gość gość
Przecież to tylko dzieci, po co zaraz takie reakcje