Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra tak sie roztyla ze wstyd mi gdzies z nia sie pokazywac

Polecane posty

Gość gość

Obie mamy po 160wzrostu ja waze 68 owszem mam nadwage ale chodze na silownie. Nie sa to kilogramy z obzarstwa a z ciazy. 2 msc temu urodzilam syna. Nie wygladam dobrze ale tez nie tragicznie. Moja siostra sie obzera. Dzis z nia bylam na spacerze to po 2km ja zaczely plecy bolec. Wazy 87kg! Ma wielki brzuch. Nie dba o siebie wpycha w siebie jakis syf slodycze i fast foody bo ma okropny tradzik! Strasxnie wyglada. Jak namowic ja na silownie i diete? Wiele razy jej mowilam zeby wziela sie za siebie powiedziala ze ma to gdzies.

Gość gość
Dawaj jej na urodziny jako prezent jakiś groupon na aerobik. To naprawdę tak trudne?

Gość gość
Co jej z silowni jak zre jak swinia w domu. Sama pichci gotuje a potem to je. Ja nawet tak w 9msc ciazy nie wygladalam. Nie ma faceta bo kto by ja chcial.. :( a ma 28lat Smutno mi na to patrzec

Gość gość
Jeśli sama nie chce to jej nie przekonasz, nawet jak ja zmusisz to i tak efektów żadnych nie będzie bo nie będzie tego robiła dla siebie.

Gość gość
Szkoda mi jej wyglada jak...szkoda slow

Gość gość
Psie boli cię że wyglądam i czuję się znakomicie :-D lubie mężczyzn. :-)

Gość gość
Jeszcze z taką nie uprawialem seksu, biore was obie.

Gość gość
Do 16:20 Wolimy duze pisiory:)

Gość gość
Nie dziwne że ją bola plecy, przecież wazy prawie 90kg, przy 160cm, to straszne obciążenie dla kręgosłupa. Do tego obciąza wszystkie stawy, no i serce też szybciej się męczy, nie wiem jak u niej z cukrem, ale jest na najlepszej drodze do cukrzycy i nadciśnienia. Nie nie zrobisz, jeśli ona sama na oczy nie przejrzy, to nie zmusisz jej ani nie namówisz. Widac woli się obżerać niż włożyć trochę wysiłku i zadbać o siebie.

Gość gość
Dbaj o jej zdrowie ale teksty o tym, że wstyd się z nią okazać są przejawem zwykłej pustoty. Gdyby była zadbaną złodziejką lub cichodajką wtedy byłabyś dumną siostrą?

Gość gość
Bo..bo wstyd. Ludzie sie za nami ogladali jak szlismy. Przykro mi ze niechce btc zdrowa i ladna. Jest samotna i nawet poznalabym ja z kims ale kto ja bedzie chcial? Wiem ze nie powinnam tak pisac ale takie sa fakty

Gość gość
Nic nie zrobisz jeśli sama nie będzie chciała się zmienić. Najwidoczniej woli być grubsza niż męczyć się z ćwiczeniami i dietami. Sama jestem taka osobą która woli olać swój wygląd i jeść dalej co chce niż ćwiczyć by lepiej wyglądać. Mi nie zależy na wyglądzie i twojej siostrze też, nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
wbij jej igle w tylek moze to tylko powietrze:-P

Gość gość
Ale tu nie o wyglad chodzi ale o zdrowie. Ma stan przedcukrzycowy. Lekarz powiedzial ze jeszcze pare kilo i cukrzyca murowana! Ona z miesiaca na miesiac jest coraz grubsza. Schudla by troche lepiej by sie poczula i fizycznie i psychicznie

Gość gość
Najwidoczniej nie chce się męczyć dietami, ćwiczeniami i wolic swój obecny stan

Gość gość
Leniwa co zrobisx

Gość gość
Moze ma depresje? Cos jej sie stalo? Mnie tez znajomi opuscili jak przytylam. No i ? Teraz schudlam i mam ich w doopie !! Twoja siostra tez nie bedzie chciala sie z toba widywac

Gość gość
Zajmij sie swoim cialem, sama szczuplutka nie jestes :P

Gość gość
Haha ale gruba jak swinia tez nie. Jakbys tluku nie doczytal urodzilam dziecko i obecnie cwicze na silowni...

Gość Madzia8798
Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!! Koleżanka już schudła 10 kg w ciągu miesiąca. Już się nie mogę doczekać wakacji i wyjścia na plaże aby się pokazac z nową sylwetką ;) Polecam

Gość gość
Te madzia879 -------- gófno kupiłaś, robisz tylko reklame stronce. A jak już to robisz, to pisz mądrze, bo zrzucenie 10 kg w miesiąc!!! to bardoooooo niezdrowe i szkodliwe dla organizmu. Każdy lekarz to potwierdzi, dietetyk, specjalista od ćwiczeń i ktoś kto ma chociaz nikłą wiedzę.

Gość gość
zacznijcie ćwiczyć razem :)