Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

ale dzisiaj spotkałem piękną ekspedientkę w sklepie

Polecane posty

Gość prawi 114

kupywałem warzywa do wsiania na dzialkę Ale Laska pierwsza klasa.. Mało jest takich , mniej niż 1 %.. W wiekszosci to pasztety

Gość gość
I jak kupywanie?

Gość gość
Zmyśla jak zawsze.

Gość prawi 114
była odrobinę podobna do tej , ale tylko odrobinę.. ( Dlatego ze nie ma takich samych ludzi .) http://www.fotosik.pl/zdjecie/06c16747bf75cdc6 A co do kupowania ,to kupilem ogórki , bób , i cebule oczywiscie tylko cebule zasadzilem .. Bo pozostale warzywa by padły , na sianie ogórków jest za wczesnie

Gość prawi 114
powiem tak jak ją zobaczełem , to czułem , że wylewają się z niej estrogeny.. Wyglądała jak jałówka Wtedy pomyslałem ,ze od 5 lat żadna kobieta nie zrobiła na mnie takiego wrażenia.. Zwykle zwisają mi baby w realu , ale o tej trudno zapomnieć

Gość prawi 114
Coś mnie przeszyło

Gość prawi 114
Do tej pory było mi łatwo ignorować kobiety i traktować je jak powietrze , jak zeszłoroczny śnieg.. Ale ona była zjawiskowa..

Gość prawi 114
to ciekawe , bo znajomy mojego ojca polecił mu ogórki szklarniowe pnące Tata sie napalił na te ogórki jak dowiedział sie ze jego kolega nazbierał całe wiadro z małego krzaka.. Ale po kij mi w szklarni ogórki ?

Gość gość
Chuj ci w d**e i tak nie masz szans

Gość gość
A podobno nie lecisz na wielkie cyce, pisałeś że podniecają cię tylko tyłki...

Gość prawi 114
ale ona nie miała wielkich cycków .. Tylko grube uda tak jak ta na tym zdjęciu i perfekcyjną cere

Gość prawi 114
wlasnie d**e miała wielką .. Kurde.. Ważyła na bank ponad 60 kg.. Dałbym jej z 66 kg .. Starałem sobie wyobrazić jak wygląda nago.. Ale trudno było .

Gość prawi 114
Tak sobie mysle czy isc do tego sklepu jak będzie Czerwiec , to może wiecej pokaże.. Bedzie w krótkich spodenkach Teraz miala spodnie i glęboki dekolt i krótką koszulkę na sobie

Gość gość
Zmyśla debil.

Gość gość
Pewnie puka ją już kto inny. Taki co ma pracę i przyszłość.

Gość prawi 114
a kogo to obchodzi? Czy ją puka Chciałem się tylko z wami podzielić , że Polki to nie tylko pasztety Jedna na 5 tys może być rodzynkiem Kiedy ja widziałęm jakąś laskę? Nie pamiętam .. Chyba z 10 lat temu albo 15 ..

Gość gość
jej taki burak jak ty co go nie stać na kupno cebuli, ogórków itp. tylko sadzi nie jest potrzebny

Gość prawi 114
wy myslicie , że ja sie oglądam za byle kim? ..Moja dentystka do której chodze regulranie ma 30 lat , a uważam ze jest brzydka By zrobić wrażenie na prawictwie , to trzeba byc boginią ,

Gość gość
Bo mieszkasz pod kamieniem. Ja widzę codziennie z 20-30 różnych pięknych kobiet w różnym wieku. Widzieć na żywo, a na jpg to 2 różne rzeczy. Ale to nie ja wybrałem życie wiecznego gimnazjasty.

Gość gość
Ciekawe jak ty wyglądasz leszczu

Gość prawi 114
no jesli taki debil woli śmierdzące ogórki ze sklepu pędzone na sztucznym nawozie to powodzenia Ja mam ogórki w 100 % ekologiczne i nie są one na sprzedaż. Pachną, 3 razy mocniej niż te ze sklepu , nie są masową produkcją dla biedaków z biedronki czy spożywczaka .. To co kupujecie w sklepach tylko wygląda jak ogórki , bo prawdziwego ogórka to wy nigdy nie jedliście

Gość gość
To się teraz bzykaj z tym ogórkiem. :D

Gość prawi 114
a o górek który ja sobie sadze jest chrupiący , smakowity i czuć smak o górka , a nie wody.. To co ze sklepu to zwykła woda To samo z pomidorami , nie chce pomidorów ze sklepu ..

Gość gość
Zamknij sie wreszcie amatorze gruboudych spaślakow nieważna twarz wlosy biust tylko grube pofalowane uda. Zboczeniec. I nie każdy mieszka z mamą zapierniczającą w ogródku. Weź spadaj.

Gość gość
ohydna fuj...jeszcze te wymiona obwisłe, ble

Gość prawi 114
własnie ta ekspedientka twarz miała raczej drobną ( nie była napompowana jak chomik ) , ale dół miała mocno zaokrąglony

Gość prawi 114
ale d**e miała wielką .. Spojrzałem przez chwilę i w porównaniu z pozostałymi częsciami , tylek sie wyraznie odznaczał