Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 19 lat. Pewna sprawa nie daje mi spokoju. Proszę o radę bo sama już nie wiem czy uroiłam to sobie w głowie czy tak jest. Siedem dni temu uprawiałam sex, po długim odstępie (pół roku przerwy ), nie zabezpieczalismy się doszedł na zewnatrz, po czym wytarł go tylko oplukal woda i zrobiliśmy to drugi raz znów doszedł na zewnątrz jestem tego pewna ale od czasu jak to robiliśmy boli mnie brzuch okres dostałam tego samego dnia kiedy odbywał się stosunek jakieś 3 h później. Zaczęłam myśleć że jestem w ciąży bo cały czas bolą mnie okolice jajników a z drugiej strony myślę że to nie możliwe żeby w tak szybkim czasie występowały bóle bo zaszłam w ciążę. Boję się że może dalej znajdowały się na nim plemniki czy coś. Jestem młoda i panikuje wiem, ale nie wiem sama co mam o tym myśleć pomocy.

Gość gość
Dziewczyno jesteś młoda, zabezpieczaj się jak nie chcesz zajść w ciążę. Przed wytryskiem pojawia się wydzielina, która zawiera plemniki. Twój partner tego nawet nie czuje, więc nie zdąży wyjąć. Gdzie Ty masz rozum? Poza tym słyszałaś o chorobach przenoszonych drogą płciową? Dlaczego nie wymagasz prezerwatywy? To Ty poniesiesz konsekwencje, nie bądź naiwna i nie myśl, że Ciebie to nie spotka.

Gość gość
trzeba bylo o tym pomyslec lafiryndo zanim d**y dalas

Gość gość
ania005 jak często musisz z ta wkładka chodzic do ginekologa na kontrole? i ile płaciłaś?

Gość gość
Idz jak najszybciej do ginekologa bo moze Cię czymś zarazil.

Gość gość
Tak to może być jakaś infekcja , koniecznie idź do lekarza . Ciąża to raczej nie jest , nie powinna byc bo dostałaś w tym dniu okres .