Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozkochalam go w sobie a teraz nie chce..

Polecane posty

Gość gość

Od grudnia bylam zafascynowana pewnym facetem.Spotkalismy sie pare razy,ale to taki trudny typ i wiedzialam ze nie bedzie latwo go zdobyc.Robilam wszystko aby sie we mnie zakochal i dzsiaj wiem ze osiagnelam swoj cel,ale stalo sie cos czego nie przewidzialam. On juz na mnie przestal dzialac w ten magiczny sposob kiedy byl dla mnie niedostepny.Oboje jestesmy dojrzali,on po przejsciach i nie chce go skrzywidzic a teraz nie mam pomyslu jak sie z tej znajomosci wycofac.Co robic?

Gość gość
ale jestescie juz para?sypialiscie ze soba?

Gość gość
Normalnie mu powiedz, że jest strasznie słabą pizdą i go zostaw. :-)

Gość gość
LOL no to niezle! Nie moglem przez chwile powietrza zlapac od tego auta! Najpierw wsadzilbym tam caly swoj okragly leb! :) W niedziele dam za nia na ofiare w kosciele :) Boze dopomoz! LOL!

Gość gość
już go skrzywidziłas głupia c\i\p\o\

Gość gość
Bardzo zle sie czuje z ta mysla,nie sadzilam ze on sie tak mocno zaangazuje w nasza znajomosc.Jest jeszcze cos,wiem ze przechodzil zalamanie psychiczne i boje sie ze moge byc powodem kolejnego.Dzisiaj mi wyznal kim dla niego jestem i jaka wazna osoba sie stalam w jego zyciu.Nie wiedzialam co mam odpowiedzic,obiecalam cos czego nie bede w stanie spelnic

Gość gość
23:00 Tzn. co jemu obiecałaś?

Gość gość
Normalka, nie przejmuj się, faceci nie mają uczuć

Gość gość
Zlozylam obietnice ze przy nim bede,dalam do zrozumienia ze czuje to samo co on.Nie bylam w stanie powiedziec prawdy aby go nie zranic.Wiem ze nie moge w to dalej brnac,bo z czasem bedzie tylko gorzej.

Gość gość
Powiedz mi- jakim sposobem go rozkochalas? Odp, tu na forum jak możesz.. Kobieta zawiedziona. Czekam.

Gość wysoki brunet 34
gdybym był Twoim facetem to chciałbym znać prawdę, ale sam domyśliłbym się po Twoim zachowaniu i zapytałbym wprost. Zresztą uważam że jeśli moja kobieta nie jest w stanie otworzyć się przede mną to nie odbieramy na tych samych falach i nie ma związku. Ty widzę bawisz się nim i nadejdzie taka chwila że spotkasz faceta równego sobie który Cię zakręci i zostawisz tego z którym teraz jesteś, bo domyślam się że ten zrobi dla Ciebie wszystko bezwarunkowo tak? :)