Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnna188

Facet starszy o 20 lat

Polecane posty

Mam 18 lat. Znamy się już trzy lata, od dwóch sie spotykamy. Jest starszy ode mnie o 20 lat. Od dwóch lat sypiamy ze sobą..Rozumiemy się bez słów. Nie potrafię powiedzieć mu 'kocham cię', jest dla mnie bardzo ważny, nie chcę go stracić..Całymi dniami o nim myślę i zastanawiam się jak to może być kiedyś..Boję się co pomyślą sobie o mnie ludzie..Jest ktoś kto ma/miał podobną sytuację? Czasami mam załamania i mam wrażenie że nie jest to na dłuższą metę. Czuję do niego coś, czego nie umiem opisać...Pragniemy się nawzajem. Przy nim czuję się inaczej niż w poprzednich związkach..Taka wyjątkowa, kobieca, potrzebna..jak w niebie..Momentami też nie wiem co robić..jak to będzie wyglądało:(

Gość gość
Pomyśl, że ty mając 30lat, bedziesz w sile wieku, a twój facet bedzie juz podstarzałym 50latkiem. Nawet dzieci juz w tym wieku nie bedzie chciał miec. 50latki to już dziadkami są, a nie dopiero ojcami. Jestem od ciebie starsza. Majac nascie lat spotykałam sie z 17lat starszym. Na dłuższą mete nie miało to sensu. Teraz mam faceta 8 lat starszego i wydaje mi sie ze to jest optymalny wiek, bo ani jemu ani mi nie spieszy sie do dzieci.

Gość gość
Te dzieciaki są niewiele młodsze od ciebie. Jak ty to sobie wyobrazasz? A 2 cudze dzieci to nie swoje, kiedys swoich zapragniesz i co? Człowiek to tylko zwierze, ma pierwotne instynkty.

Gość gość
Zerwij z tym staruchem

Gość gość
przeczekaj troche czasu...jeśli kochacie się nic wam nie stoi na drodze. A jezeli kochasz te dzieci to jeszcze lepiej...życze wam szcześcia :)

Gość gość
i po co ci taki dziad? Szybko ci się znudzi i zaczniesz szukać młodszego.