Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jestem zwolenniczka pisu ale uważam że Maria Kaczyńska była najlepszą I Dama

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem zwolenniczką pisu, ale uważam, że Maria Kaczyńska była najlepszą Pierwszą Damą. Ciepła, spontaniczna, mądra, zawsze miała swoje zdanie i go broniła, była prawdziwą damą. Ze wszystkich prezydentowych zrobiła najwięcej dla obywateli i obywatelek (głównie). Jak się ogląda relacje z prezydentury Lecha Kaczyńskiego, to sie po prostu rzuca w oczy - nieudawana miłość i serdeczność między małżonkami. Jestem ciekawa czy też macie takie zdanie na temat Marii Kaczynskiej ?(szczególnie chodzi mi o osoby, które też nie są zwolennikami pisu)

Gość gość7759
Hmm. Nie jestem zwolennikiem pis-u, ale mam dość sympatyczne skojarzenia z Panią Marią. Dużo większę niż z jej mężem. Myśle jednak , że każda miała swoje zasługi.. Jednak w dzisiejszym prezydencie za mała jest wg mnie , działalności przywódczej, niezależnej od partii i dążącej do zakopywania istniejących podziałów. Bardzo tego mało. (np dzisiaj- miał szansę sie wybić, nawet jakby chciał- a wyszło jak zawsze,szkoda) Pod tym względem lepszy był Kwasniewski, mimo zatargów z Millerem.

Gość gość
Też uważam mimo całej mojej niechęci do pisiorów, że Maria Kaczyńska była wspaniałą Pierwszą Damą. Ona jedna broniła praw kobiet. Nie siedziała jak niema kukła pokroju obecnej prezydentowej.

Gość gość
No nie przesadzaj.. Wystawieniem na aukcji Owsiaka zdjęcia z "piąteczka" pobiła go i oszołomów z pis na głowę ;)

Gość gość
Coś w tym jest co piszecie, ale największą klasę to miała wg mnie Jolanta Kwaśniewska. Piszę to chociaż nie jestem za SLD, ale tak uwazam

Gość gość
Racja, trudno powiedzieć o tej kobiecie coś nieprzyjemnego.