Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eamisto Namysłów eotj opolskie

W Opolu powstanie pierwsze w Polsce biuro na wodzie

Polecane posty

Gość Eamisto Namysłów eotj opolskie

Jedyne w swoim rodzaju na skalę światową którego cała Polska będzie mogła pozazdrościć słyszeliście o" Bargework biuro na wodzie? "

Gość gość
wypyerdalaj z kafe czubie!!! zresztą i tak zaraz będzie spokój do popołudnia bo masz zajęcia w psychiatryku. jak codzień

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
11:12 co zazdrość już się odezwała ile razy mam ci to powtarzać że nie jestem od grudnia w psychistryku bo jestem w domu

Gość gość
siedzisz ułomie w psychiatryku cały czas i przestań ściemniać bo nikt sie na to nie nabierze

Co gość od homocwela dalej twierdzisz że opole to dziura? Wrocław może pozazdrościć Opolu pierwszego w Polsce biura na wodzie to my dzięki festiwalowi polskiej piosenki jesteśmy rozpoznawalni w Polsce to my mamy najbardziej nowoczesną bibliotekę miejską w Polsce oraz najbardziej nowoczesne muzeum w Polsce Oraz bardzo Nowoczesną filharmonie w Polsce i bardzo nowoczesny teatr lalki i aktora w Opolu w teatrze Kochanowskiego są co roku opolskie konfrontacje teatralne goszczące najLEPSZE spektakle teatralne z całego kraju powtarzam najlepsze spektakle teatralne z całego kraju a teatr lalki i aktora to jeden z najlepszych teatrów w Polsce co roku wygrywa prestiżowe konkursy a wg ciebie opole to dziura i zadoopie?

Gość gość
I co zatkało cie?

mamunia się cieszy , będzie sprzątała to biuro a , że na wodzie to od razu się po pracy umyje