Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pudernica on Adonis

Ja i on

Polecane posty

Ja - 38 letnia pudernica, i on - amant 48 leni, łasy na komplementy, zrzędzący satyr. Jak wszyscy, kiedyś byliśmy młodsi, i ta różnica wieku nie robiła problemu. Byliśmy zgodnym, kochającym się małżeństwem, z dwójką dzieci, każde z nas pracowało, zarabiało , mieliśmy podobne pasje, podobne wartości..aż tu nagle mój mąż stwierdził, że musimy się rozejść bo on właśnie się zakochał w kobiecie 25 letniej z małym dzieckiem. Jestem w szoku, ale zdaję sobie równocześnie sprawę, że nic nie trwa wiecznie, mimo to małżeństwo oboje traktowaliśmy poważnie. Do czasu, aż mój podstarzały mąż zauroczył się. Nie pytam tu, co zrobić bo ja nie uznaję zatrzymywania męża, jeśli już niczego do mnie nie czuje, i woli młodszą. Jestem tylko zszokowana tak nagłym obrotem sprawy. Po co był ten ślub kiedyś, skoro po kilkunastu latach pod wpływem jednej chwili można powiedzieć: mam dość, idę do innej. Jestem w szoku.

Gość gość
gdybym wiedziała, że się przewrócę, to bym nie wstała? takie to sobie jest właśnie, figlarne życie

Gość gość
Nigdy nie wiadomo czy Twój partner nie znajdzie sobie innej - młodszej czy starszej. Zapewne nie była to chwila, tylko zna tę pannę dłużej. Współczuję.

Gość gość
Ty szmato

Gość gwoli wyjasnienia
Bo slub to zadna gwarancja. Trzeba jeszcze chciec :D Twoj facio przechodzi ewidentnie kryzys wieku srdniego i jak go mloda wykorzysta i wyrzuci to wroci do ciebie z podkulonym ogonem a ty go przyjmiesz bo go wciaz kochasz no i ten slub :D

Gość ja  pudernica on Adonis
15:57 -i tu się mylisz. Nie przyjmę go. Raz podcięte drzewo co prawda wypuszcza kolejne pędy, ale przypominają one jednak chaos. W moim życiu tego chaosu nie będzie. Można kochać, ale przede wszystkim trzeba mieć do siebie szacunek, a ja go mam. Co do mojego męża, życzę mu miłego życia w tym zapętleniu syndromu kryzysu średniego :D wieku. Ślub i gwarancja nie zawsze idą w parze, za to na pewno moje chcenie jest inne od chcenia mojego niedługo już, byłego męża.Ja nie zginę i nie poddam się rozpaczy jestem za silna na takie marnowanie życia. :D

Gość gość
Jeśli ożenił się z tyle lat młodszą, to mogło być dla Ciebie ostrzeżenie, że takie woli.

16:11 - naprawdę wierzysz w to, co piszesz? :D