Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sam nie wierzę jakim jestem zerem i nikt mnie nie przebije

Polecane posty

Gość gość

Jestem chyba jedyny taki, bez żadnego wykształcenia , zawodu, pracy, bez prawa jazdy i na utrzymaniu rodziny. A najlepsze jest to że mam 31 lat, stary dziad który zmarnował sobie życie i tak w tym wieku już nic więcej nie osiągnę :(. Szkoda minął mój czas takim jestem zerem :(

Gość gość
E tam... na naukę nigdy nie jest za późno. Poszukaj jakiejś pracy z przyuczeniem do zawodu , teraz poszukują fachowców i już nie bedziesz zerem.... zawalcz o siebie bo jesteś jeszcze bardzo młody i całe zycie przed tobą !!!

Gość gość
Trochę wstydzę zapisać się do jakieś szkoły, boje się reakcji ludzi. Chyba będę jedyny taki stary cep :( A jeśli chodzi o pracę t to co mam napisać w CV bo chyba tylko dane osobowe :( i nic więcej.

Gość gość
xxx xxx xxx xxx the end xxx xxx xxx

Gość gość
A opowiesz jak to się stało że jesteś w takim położeniu?

Gość gość
Miałem problemy ze zdrowiem, g*****e depresja itp. rzeczy

Gość gość
a znasz Jakis jezyk obcy?bo moglbys sprobowac szczescia za granica.poszukiwani sa nawet niewykwalifikowani robotnicy.ale w stopniu podstawowym to musisz sie jakos komunikowac

Gość gość
Nie znam języka :( na wymioty mnie bierze jak pomyśle jakie mam życie :(

Gość gość
Co było przyczyną Twojej depresji?

Gość gość
Miałem problemy w szkole i z rodziną i przez to mój stan psychiczny bardzo się pogorszył. Nie chce o tym tu pisać. Fakt że teraz trochę lepiej się czuje, ale i tak g/ó/w/n/o już w życiu osiągnę patrząc na innych :(

Gość gość
Oj chłopie :D zdziwiłbyś się ile osób w tym wieku, a nawet i starszych na taki życiorys. Masz 31 lat, to jeszcze nie taki dziad z ciebie :P a skoro zdajesz sobie sprawe ze swojego marnego życia, to teraz masz dwa wyjścia. Albo dalej brniesz w tej nicości, albo zacznij działać żeby cokolwiek zmienić. Na początek zapisz się na jakiś kurs zawodowy i pierd***l to co sobie ktoś pomyśli. To są obce osoby i jak chcą się wtrącać, to niech pomogą, a nie krytykują. Jak już będziesz miec jakiś kurs zawodowy, to masz jakiś tam papierek i już zaczynasz nie od zera. Potem zacznij coś robić, to moze być cokolwiek na początek, nawet roznoszenie gazetek reklamowych. Albo zapiszesz się do pośredniaka to też tam mają oferty, nawet dla osób bez wykształcenia i zawodu.

Gość gość
sa firmy,ktore poszukuja osob do opieki nad seniorami w anglii czy w niemczech i organizuja bezplatne kursy jezykowe

Gość gość
Postaram się znaleźć jakąś prace , choć wiem że nie będzie łatwo. Za granice nie wyjadę trochę się boje :(

Gość JBL
Na moje studia chodza osoby po 40 wiec dasz rade

Gość gość
Autorze - pomyśl też o jakims kursie zawodowym. Teraz jest sporo sponsorowanych przez unie, wiec robisz za darmo. Trwa to z reguły kilka miesięcy po parę godzin. I po skończeniu masz już papierek zawodowy i w końcu możesz coś wpisac w rubryce zawód. Te kursy są luzackie, tak więc trochę chęci i zrobisz. No i zmień myślenie. Przestań się dołowac tym co było, a zacznij zmieniac to co mozesz (wiem, że łatwo się mówi, ale taka prawda) jak już zaczniesz działać i coś zmienisz, to sam dojdziesz do takiego wniosku. Głowa do góry "staruszku" ;)

Gość gość
Jest tu wielu takich przegrywów, tylko jeszcze nie wybudzonych, czyli takich co beztrosko bimbają na kasie rodziców i się tym chwalą. Pewnie przyjdzie do nich rozum około 30tki w jak ciemnej doopie się znajdują.

Gość gość
Najbardziej mnie przeraża to że miałem klapki na oczach i nie wiedziałem w jakiej w ogóle sytuacji się znajduje. Zamiast coś robić to wolałem siedzieć przed kompem. Żal mam tez do rodziców którzy zamiast mnie wyrzucić z domu, mieli to kompletnie w d/u/p/i/e co robię ze swoim życiem. A teraz jestem kompletnie niezaradny życiowo :(