Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taka zemsta moze byc?

Polecane posty

Gość gość

Koles mnie obrazil. Nazwal gruba swinia. Owszem mam nadwage. Waze 62kg przy 155 ale nie jestem dla nikogo zadna swinia. Zreszta o zdanie go nie pytalam...glupio mi sie zrobilo. Nie bylo to w zartach a wrecz w celu wysmiania mnie... Mam zamiar zalozyc sobie konto na fb i napisac do jego dziewczyny ze ja zdradza....niech ma awanture w domu a co! Co myslicie? Nie bedzie mnie prostak obrazal

Gość gość
pomóżcie mi. opiszcie jak to jest w łóżku , bo jakby ta dziewczyna zapytała co robiliśmy to .. ja nie wiem bo jeszcze nigdy tego nie robiłam. nie podobam się żadnemu chłopakowi niestety

Gość gość
14:29 to podszyw Co moge jej napisac zeby bylo wiarygodne? Moze jakies pomysly?

Gość gość
Najlepiej jakies szczegoly...:) bardzo dobrze moze jak bedzie mial wojne to odechce mu sie glupich zarcikow

Gość gość
jaki smak ma sperma? opiszcie. proszę!

Gość gość
Bo jestes gruba. Przy tym wzroscie powinnas miec max 50kg. Pewnie zresz same fact foody i slodycze tłusciochu:D

Gość gość
Moze i jestem gruba ale nie jestem zadna swinia dla nikogo. Nimt nie bedzie mnie bezkarnie obrazal. Rozwale s*********i jego zwiazek...tylko musze dobrze obmyslic plan!

Gość gość
ale wujek sadzając mnie na kolana zawsze mawiał obejmując mnie , że kochanego ciała nigdy nie za wiele