Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam z Katowic 42

Mam 42 lata a pisze do mnie 21 latka

Polecane posty

Gość Adam z Katowic 42

I tłumaczę jej : Dziewczyno, jestem dla Ciebie za stary, za 10 lat będę już dziadem po 50tce a Tobie dopiero skoczy libido, wciąż będziesz piękną młodą kobietą, zobaczysz, będziesz żałować , itp, itd . NIE - uparła się i koniec : kocha, tęskni, pragnie mojego dotyku, rozmów itd. No nie przetłumaczy jej i koniec !

Gość gość
O czym będziesz z nią gadać? O ciuchach?córeczki szukasz ??:-)

Gość Adam z Katowic 42
To samo jej mówię, ale nie chce słuchać !!!

Gość gość
Musiales z tym az na kafe przyjsc zeby sie pochwalic ze cie młódka wyrywa ?!

Gość Adam z Katowic 42 lata
Nie, tylko chciałem napisać, że młodość jest naprawdę złym doradcą !

Gość gość
Ona chce byc zakochana a ty chcesz sie nią zabawic. Czemu jej tego nie powiesz?

Gość Adam z Katowic 42
Tylko raz zatańczyliśmy na pewnym weselu i potem porozmawialiśmy i pośmialiśmy się jedząc przy stole. Nic więcej !

Gość gość
zablokuj jej nr itp .chyba,że podoba Ci sie to ale boisz sie przyznac do tego .nie szukaj z nia kontaktu itp utnij to . Wyjasnij jej to i powiedz-napisz,że bedziesz ignorował jej wiadomosci itp ... uwierz mi ,że WKONCU jej sie to znudzi ;)

Gość gość
Wow,co za historia.

Gość gość
takich histori jest mnustwo ;) ale coraz czesciej sie slyszy ze mlodsza kobieta zakochala sie tzn zauroczyla starszym facetem ... a roznice wiekowe są dość konkretne .

Gość gość
Jeżeli faktycznie jesteś takim dziadem to prześlij jej zaświadczenie od lekarza, niech wyszczególni twoje niedomagania i rokowania na najbliższe 5 lat :-P

Gość gość
Dlaczego go obrazasz,że dziadem jest !! znam wielu 42-latków a wygladaja lepiej niz mlodsi koledzy i niczego im nie brakuje . Sama znam mężczyzne ktory ma 43 lata a jest mily ,przystojny i dowcipny i nie jedna by sie obejrzała za nim . I TY tez bedziesz miec kiedys te 42 lata wiec nierozumiem glupiego gadania . czasem 42-latkowie bardziej dbają o siebie niz 20paro latkowie ...

Gość gość
Nikogo nie obrażam, to był sarkazm, sam się tak określił w korespondencji z panną no to wylałem mu kubeł zimnej wody na dyńkę :-D Taka 21 mi by pasowała, z jedynkami z przodu mam zahamowania moralne :-P

Gość gość
Też zakochałam się w starszym :(

Gość gość
starsi mają to cos czego nie maja młodsi ;) klasę ;)

Gość gość
"Mój" ma przede wszystkim uroczy uśmiech i przepiękne oczy :)

Gość gość
Ehh. Sama się zauroczylam w starszym facecie. On we mnie zresztą też ale i on i ja wiemy że to nie ma szans więc zerwalismy kontakty. Tzn on ze mną bo ja to i bym mogła się z nim spotykać, ale on jest ode mnie rozsadniejszy. Mam 26lat,on 50. Podoba mi się na Maxa. Nie tylko fizycznie. I gdyby dał mi choć najmniejszy sygnał to bym poleciała. Poważnie. Tacy faceci są najlepsi. Zwłaszcza w łóżku. Nie spieszą się, nie spuszczaja po 5 sekundach

Gość gość
Znam parę z różnicą 28 lat :)

Gość gość
Ten tekst o tym jaka ona będzie jeszcze w kwiecie wieku jest trochę śmieszny. Bądźmy szczerzy to faceci gdy starzeją się wyglądają coraz lepiej lecz u kobiet jest na odwrót. Także może jednak lepiej dla nich aby umawiały się ze starszymi. Mniejsza szansa na to że on rzuci ją dla jeszcze młodszej. Z rówieśnikiem jest większa szansa ;).

Gość gość
dziś Dokładnie! Jestem tego samego zdania, kobieta powinna być młodsza i to sporo :)

Gość gość
30 w kwiecie wieku? :D No raczej nie, 30 to już stara rura :D

Gość gość
Jak to 50, zgłupiałaś nie mam tyle :classic_cool: ...ale chciałbym żeby twój tata już tyle miał +- ;-)

Gość gość
20:03 to ile ty masz lat? Bo jak dla mnie to ty już wyglądasz jakbyś się dobiegał 60-tki, ale i tak Cię kocham :(.

Gość gość
Mój ojciec ma 65 lat więc 42 lata u mojego faceta to akurat pokolenie różnicy :P

Gość gość
W życiu bym mu tyle nie dał, a ja się martwiłem że może być młodszy ode mnie :classic_cool:

Gość gość
Do autora tekstu. A w czym ty masz problem? Jeżeli dziewczyna nie jest głupia to dziwię się że nie chcesz jej. Sama bym chciała takiego dojrzałego faceta. Wiem co ona czuje. Chociaż Ty dla mnie byłbyś za młody! Może gdzieś za 8 lat :-P tyle że ja już będę stara, będę miała 34 l.!

Gość gość
a moze AUTOR obawai sie CO LUDZIE POWIEDZA? prawda taka,ze ludzie ZAWSZE gadac beda . czy to mlodsza czy starsza ..itp

Gość gość
Stare dziady sa oblesne.

Gość gość
nieprawda,że są obleśne . Może zależy ktorzy , bo są tacy co dbaja o siebie .Nie ma co wszystkic jednakowo oceniać .