Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroki miłosne to oszusci

Polecane posty

Gość gość

Uwaga, kręcą się tu jacyś i spamują reklamami uroków miłosnych, że niby za ich pomoca da się odzyskać exa. Uwazajcie, to oszuści i nic im nie wpłacajcie na konto ani nie podawajcie swoich danych. Ale zawsze można im zaspamowac skrzynkę jak się komuś chce. Nie wolno tak jak oni zerowac na czyimś nieszczęściu, to niemoralne.

Gość gość
Mój mąż mnie zostawił i nie wiedziałam co ze sobą zrobić. W internecie wyczytałam sporo na temat magii i postanowiłam zrobić rytuał u pewnej pani który kosztował mnie 800zł. Niestety nie podziałało a kontakt z panią urwał się po miesiącu. Miałam już dać sobie spokój ale koleżanka mi dała jedną osobę z polecenia. Trochę bałam zaryzykować ale powiedziałam ostatni raz i koniec I mój mąż wrócił po miesiącu ja byłam w szoku i tak naprawdę do tej pory jestem . rytuały działają tylko trzeba trafić na kompetentną osobę. Na szczęście mnie to się udało. Jeśli macie chęć piszcie na maila opiszę więcej co i jak to się działo flowerswoman@onet.pl

Gość gość
Przestrzegam wszystkich przez nijakim Arturem urokmilosny blogspot - osuzkał już dziesiątki kobiet, obecnie szukamy prawnika, który poprowadzi nasz pozew zbiorowy, czasy jego oszustw sa już policozne...