Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinia na temat ładnych kobiet

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym/chciałabym (specjalnie nie będę podawał/a płci, ponieważ bardzo nie chcę, aby ktokolwiek miał odczucie na temat tego, że "piszę o sobie") abyście wypowiedzieli się na temat ładnych kobiet (szczególnie mężczyźni), a konkretnej - na temat tego czy piękne kobiety rzeczywiście onieśmielają? Mam w gronie swoich znajomych naprawdę ładną koleżankę, w towarzystwie której moi koledzy zachowują się kompletnie inaczej, często bardzo mało mówią, jakby sie wstydzili. Co takiego jest w pięknych kobietach, że zupełnie zmienia się swoje zachowanie w ich towarzystwie? Poproszę o Wasze szczere wypowiedzi, szczególnie mężczyzn jeśli któryś będzie to czytał (macie możliwość wypowiedzenia się pod pseudonimem "gość" więc wykorzystajcie to!). Temat który zarzuciłem/am ma na celu jedynie stworzenie jakiejś ogólnej wypowiedzi ludzi i robie je w wyniku nudy :)

Gość gość
Nikogo nie zmuszam do wypowiadania się - jeżeli ktoś ma chwilę i ochotę to bardzo proszę, chętnie poczytam x Nie róbcie sobie też żartów, ani nie piszcie o tym, że "temat jest głupi", to jedynie moja osobista zajawka na wyjaśnienie tego tematu i efekt nudy, nic więcej

Gość gość
To zależy. Są kobiety, które potrafią onieśmielać, a wcale nie wyglądają jak z głównej womenshealth.pl

Gość gość
nie chodzi o urodę, a o postawę, zachowanie, wyraz twarzy. Nie trzeba być bardzo ładnym żeby być onieśmielającym

Gość gość
Ta i wcale nikt nie wie że ten temat jest o tobie i że jesteś babą, przedszkolak by się domyslił.

Gość Grażyna48l
Dziewczyno, bo mimo próby ukrycia płci po tekście idzie bez problemu wywnioskować że jesteś kobietą i w dodatku masz mnie niż 30l. Uroda przemija, a sposób bycia może też ulec zmianie czasem zmianie, faceci to wzrokowy, ale też pewne gesty i zachowania przyciągają ich uwagę. Jeśli nie potrafisz kusić i kokietować to nie mnie do nich pretensji że interesują się koleżanką, a nie Tobą. Faceci tak mają że lubią być kuszeni na każdym kroku i każdej porze dnia i nocy.

Gość gość
Jesteś brzydka i tyle w temacie. Uważam że temat zamknięty. Dziękuję za uwagę.

Gość wysoki brunet 34
to proste jeśli jest z***biście seksowna to krew facetom płynie niżej i dlatego tak się zachowują ;-) kiedyś sam tak Miałem, teraz taką zagaduję żeby przekonać się czy jest fajna i czy umie się bawić. Ja wolę jeśli to jej czyny, a nie wygląd sprawiają że krew płynie szybciej :-)