Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tarot

Polecane posty

Gość gość

Powróżę , ale zaznaczam ze dopiero sie ucze. :) Mozna wstawic swoj wybrany rozklad ale musi byc krotki . Potrzebna jest mi dokladna data urodzenia i plec/imie do sygnifikatora ,. zapraszam - jestem do 21

Gość gość
Sram na twój tarot

Gość gość
monika, 17.11.1974

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Chcialabym nie podawac daty urodzenia na forum. Podam tylko dzien i miesiac i imie: numerologiczna 9, data urodzenia 22.06, imie Marta. Pytanie: czy moj projekt wypali :-) Czy powinnam go zaczynac czy raczej nie. Z gory dziekuje za wrozbe ;.)

Gość gość
Spi/dalaj

Gość gość
Magdalena 07.09.1980

Gość cocsin
Poorosze ogolna wrozbe. Magdalena 23.06.84

Gość gość
Wrozko co masz na mysli, zeby wstawic tutaj swoj rozklad?

Gość coccinellegosc
Poprosze ogolnie. Magdalena 23.06.84

Gość gość
na forach ezoterycznych sa rozne rozklady tarota na pytania, jesli nie mam rozkladu od was to wyciagam 3 karty do osob wyzej prosze o pytania lub dopisek ze chcecie ogolna wrozbe..

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 wrozka milosna

Gość gość
Marta Dziekuje . Projekt wypali, ale mozliwe jakies poprawki lub po prostu odejdziesz od tego pomyslu. Jest tez rada zeby moze skonsultowac sie lub zaprosic do wspolpracy itp. mezczyzne dosc majetnego o flegmatycznym charakterze.

Gość gość
Tu Marta, wrozko bardzo dziekuje ci za rozklad i poswiecony czas. Zycze ci by twoje marzenia sie spelnily ;.)

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 Magdaleno u Ciebie pokazalo sie 3 mezczyzn, w tym mozliwe ze jakis eks. Cos Ci ciąży. W najbliższym czasie miłe, romantyczne spotkania, możliwe też że pojawi się zainteresowany gentleman

Gość gość
Przyjemnosc po mojej stronie ;) Dziekuje i ja rowniez Mam nadzieje ze projekt pojdzie po Twojej myśli i wszystko bedzie dobrze :)

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 dziekuje za wrozbe. Czy moge jeszcze zapytac co z tym ex? Co widzisz? Dziekuje za twoj czas

Gość gość
Poorosze ogolna wrozbe. Magdalena 23.06.84 Magdaleno pokazala mi sie mozliwosc wyjazdu i szczescie w zwiazku z tym dalszym wyjazdem.Jest przy Tobie conajmniej 2 mezczyzn, pierwszy z nich to taki typ http://www.karty-tarota.com.pl/2013/03/rycerz-bulaw/. Drugi to moze byc bystry plotkarz, zbiera informacje na Twoj temat. Pokazalo mi sie tez ze moze byc przy Tobie jakas starsza kobieta ktora stosuje czarna magie w uczuciach :( Jezeli jestes z kims to powaznie sie zastanow by nie dokonac zlego wyboru,. W finansach dobrze, mozliwa pomoc otwartej i milej osoby.pozdrawiam.

Gość coccinellegosc
Dziekuje Ci za poswiecony czas i wlasciwie moge zweryfikowac ;) pierwsza czesc sie zgadza. Zobaczymy jak z praca bedzie, mam nadzieje, ze tak jak piszesz :). Co do tej kobiety i czarnej magii to moglabys cos wiecej? Co ona cjce osiagnac (kobieta)?

Gość gość
Magdalena 07.09.1980 wrozka milosna Odchodza w niepamiec awantury,klotnie z mezczyzna, na dniach powinna pojawic sie jakas radosna wiadomosc, oraz gorsza jakas denerwujaca, lub to bedzie po prostu zaczepka czy cos w tym stylu .. chwilowe znudzenie minie, widze Cie w Krolowej Bulaw wiec masz w sobie sile i charyzme, pokonasz to co złe , jakies powaznijsze zmiany za okolo rok czasu . pozdrawiam i prosze o weryfikacje

Gość gość
Witam. Monika 21.08.87 Wróżba ogólna/ miłosna. Zodiak:( Lew). Otrzymam jakaś propozycje spotkania? Czy Ktoś jest Mną zainteresowany?

Gość gość
Bardzo Ci dziekuje I zycze Wszystkiego Dobrego Magdalena

Gość gość
gość dziś Magdalena 07.09.1980 dziekuje za wrozbe. Czy moge jeszcze zapytac co z tym ex? Co widzisz? Dziekuje za twoj czas Pokazał sie ogolnie, wlasciwie to sami faceci mi wypadli, bo robilam ten rozklad na kilka kart. Zapytalam o co chodzi z ex. Wyszlo, ze byc moze szpieguje Cie, ze teskni ale dla niego jest juz zakonczone. Wiec uczucia go trzymaja ale chyba rozsadek wygrywa.

Gość gość
coccinellegosc dziś Dziekuje za szybka odpowiedz. Ciesze sie, ze cos sie zgadza:) Co do tej kobiety to moze byc starsza od Ciebie, zakompleksiona, i moze tutaj chodzic o faceta.. wiec moze to byl jakis jej eks badz ktos bliski? albo ewentualnie on do niej przyszedł z prosba o rzucenie uroku?Ciezko mi powiedziec. Moze poszukaj jakiegos rozkladu na klatwy w internecie i mu tutaj wstaw a ja rozloze karty i sprobuje zinterpretowac, chociaz powiem szczerze ze jeszcze nie probowalam takich wiekszych ale co mi szkodzi... Na dzisiaj to juz tyle, bede jutro :) pozdrawiam i dobranoc..

Gość gość
Ty szmato zakompleksiona

Gość gość
Agnieszka 24.07.93 wróżba milosna

Gość gość
Nasrac ci na łeb

Gość gość
najlepsza jest odpowie na wszystko praca,finanse,zdrowie,miłość wróżka elena 708770230 wewnętrzny 158

Gość gość
A dziś Pani wejdzie odpowiedzieć na pytania, które zostały zadane do godz 21? Poniektórzy zmieścili się w czasie z zadanym pytaniem..