Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie są tacy sami

Kobieta, która miała seks bez związku zazwyczaj nie jest kimś szlachetnym

Polecane posty

Gość Ludzie są tacy sami

Ludzie w ogóle większości są podobni do siebie, są egoistami, jednostki wyjątkowe spotyka się rzadko. A kobieta, która uprawiała seks bez związku zazwyczaj jest hedonistką, egoistką, lubi wygodne życie i atrakcyjnych, ustawionych mężczyzn. Więc dlaczego miałbym wybrać taką, o jakiej napisałem wyżej, skoro mogę mieć taką, której seks bez związku się nie zdarzył? Nietrudno znaleźć kogoś innego, kto też nam będzie się podobał, a to że każdy jest kimś wyjątkowym to głupi mit. Przeciętni ludzie są do siebie podobni i praktycznie każdego można upchnąć w jakiejś określone ramami szufladkami. Jednostek wybitnych, wyjątkowych jest promil – o nich teraz nawet nie piszę.

Gość gość
A na jakiej podstawie opierasz tę beznadziejną statystykę? Jakieś badania naukowe? Chętnie przeczytam, jeśli przytoczysz.

Gość gość
Nie nie możesz wybierać, bo jesteś na to za głupi. Sam jesteś przeciętny i dlatego nie lubisz tego w innych. Chciałbyś być super przystojnym samcem alfa, co zmienia i przebiera w laskach, ale nim nie jesteś i nigdy nie będziesz, więc skończ już opluwać kobiety, bo robisz się żałosny :O

Gość gość
Pracuję z osobami wykluczonymi, uczestniczę 3x w tyg w wolontariacie w domu dziecka, raz na dwa tyg jeżdżę do schroniska wyprowadzać psy, opiekowałam się do ostatniej chwili dwójką starszych ludzi, miałam seks bez związku z pięcioma facetami, a mundraliński z kafe będzie wymyślał kto jest szlachetny, a kto nie :D ile codziennie robisz dla innych? Co dokładnie? Kto widzi źdźbło w oku brata swego...

Gość wysoki brunet 34
taka kobieta korzysta z życia i ma do tego prawo tak jak każdy facet , a jak ktoś mówi że przez to jest mniej wartościowa to dostanie w mordę

Gość Ludzie są tacy sami
Większość ludzi jest przeciętna. Może i sam z wyglądu jestem przeciętny, ale coś tam w życiu osiągnąłem i ładną dziewczynę potrafię poderwać. Problem w tym, że przeszłość seksualna kobiet jest dla mnie ohydna.

Gość gość1231
Jak ktos celnie napisał, albo ma zakuty łeb, albo to prowokator.

Gość Ludzie są tacy sami
Zakuty łeb, bo szukam kobiety spełniającej moje preferencje estetyczne? Nie wierzę już w ludzi, wszyscy są podobni, mało kto jest wyjątkowy (wyjątkowych jednostek z natury jest mało, bo inaczej nie byłyby wyjątkowe i wybitnie wyróżniające się na tle innych).

Gość gość peak
Zazwyczaj wyjątkowy facet bokiem do domu wchodzi bo ma tak wielkie poroże :-D kobiecie należy się szacunek troska i miłość a wymagać można w sklepie czy na straganie

Gość Ludzie są tacy sami
Tak, porzućmy wymagania, po co mieć swoje ambicje?

Gość gość peak
Wymagania to presja, a nacisk to siła a jeśli wierzyć fizyce każdej akcji towarzyszy reakcja... Czyli wymagania zaburzaja zdrowy układ w związku :-D Ps a kto broni komuś wymagać :-D

Gość Ludzie są tacy sami
Wy nawet nie wie, jak dla faceta może być bolesna przeszłość kobiety...

Gość gość
Niech ma przeszłość jaką chce i robi co lubi. Byle konsekwentnie. Bo oczy otwierają im się jak się zechce ustatkowac i meza znaleźć. Wtedy jest płacz.

Gość gość
Gdyby moją żonę miał przede mną ktoś inny to zdrady też byłyby bez znaczenia. Dla mnie bez roznicy jest czy ktoś ją bzykał 15 lat temu czy zrobi to jutro. Ona ma być tylko dla mnie a ja jestem tylko dla niej. Od zawsze. Razem już 20 lat. Kobiety "po kimś" brzydzę się.

Gość Ludzie są tacy sami
Dla mnie kobieta, która miała seks bez związku jest mało kobieca, jakaś taka "męska".

Gość gość
oj autorze, ty naprawdę jesteś tak pusty, czy udajesz?

Gość Ludzie są tacy sami
Pusty? Pusty to jest współczesny świat, pozbawiony wartości.

Gość gość
tak, pusty aż dudni. cud , że echo jeszcze ciebie nie zabiło.....Dziecinne pretensje do swiata, infantylne osądy i tok rozumowania, jednym słowem żenada, albo zwykłe prostactwo umysłowe

Gość gość
Nie ma się o co spierać. Kazdy ma swoje upodobania i naturalnie się to układa w całość. Kobiety lubiące sex bez zobowiązań, sa postrzegane przez facetów jako (?).... Oczywiście... kobiety do seksu bez zobowiązań. Kobiety cnotliwe, kobiece i delikatne są najlepszymi kandydatkami na żony i do stalych związków. Kazdy ma co lubi i wszyscy szczęśliwi.

Gość gość
Najczęstsza wada postawy u faceta to dupa na boku.

Gość Ludzie są tacy sami
Bo ubolewam, że dzisiaj ciężko o kobietę wyjątkową.

Gość Taki Zielony
To ja żyję w innej galaktyce wkoło mnie są tylko wyjątkowe kobiety Z kobietą jak z brylantem nie każdy potrafi uwolnić z niej blask :-)

Gość gość
Miałem kobietę która była w kilku związkach, oczywiście bez ślubu. Wmawiała mi że nie znajdę nigdy dziewicy bo takich już nie ma. Mam teraz żonę. Jestem na 100% pewien że nie spała z nikim przede mną, bo to moja koleżanka po sąsiedzku i znam ją bardzo dobrze. Po prostu tamta puszczalska suka, chciała mi coś... wmówić.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim, czwartym, piątym kanałem , wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
22:14 Jak ona puszczalska to Ty też :D

Gość gość
A ja nie chciałabym faceta po innych dziewczynach , szczególnie po prostytutkach , nie dałabym rady :P