Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia2

maz i inni

Polecane posty

Gość glupia2

Podobaja mi sie inni faceci. Czesto mysle o tym jakby to bylo przespac sie z kim. Jestem mezatka prawie 5 lat i w ciagu tego czasu, az trzema facetami sie zauroczylam . To jest bardzo meczace . Nie chce tego, ale mi sie to zdarza. Bylam przerazona , gdy pierwszy facet mi sie spodobal. Stalo sie to trzy lata po slubie. Czulam zal, ze zakochanie do meza sie ulatnia i juz nigdy nie bedzie tego co na poczatku Jednak szybko ,,zauroczenie,, mi przeszlo. Trwalo to moze kilka tygodni i gdy przestalam widywac tego faceta , to tez b.szybko o nim zapomnialam. Drugiego mezczyzne poznalam w pracy . Byl starszy o ponad 20lat . Niestety z nim mnie tak wzielo, ze rok czasu za nim tesknilam. I teraz zdarzylo mi sie trzeci raz! Z kolejnym facetem. Mam poczucie zalu i jestem wsciekla na siebie. Tamci pierwsi to chociaz na mnie zwrocili uwage . A ten obecny mnie traktuje jak powietrze, a mimo to mi sie spodobal . Meza fizycznie nigdy nie zdradzilam. Nie mam nawet kolegow. Nigdy z zadnym facetem nie wymienialam nawet wiadomosci. I co Wy na to ?

Gość gość
Myślę że nie jesteś warta nawet tych paru sekund w ciagu których czytałam twoją wypocinę.

Gość gość
On nie jest moim pierwszym ani drugim, trzecim kanałem, wcześniej zupełnie hobbystycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne skecze, jak także pojawiałem się w domach kolegów. Było to czysto hobbystyczne, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 300 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do publikowania materiałów (staram się być bardziej systematyczny dobry miły serdeczny ciepły słodki kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to podobało się także mi.

Gość gość
A my na to sramy i chu/j nas to boli. Zadowolona?

Gość gość
nie ty jedna tak masz. Nic nowego.