Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic aby nie przejąć dlugów rodzica po jego śmierci??ktos wie?

Polecane posty

Gość gość
Jakiś półmózgi troll usiłuje wkurzyć autorkę. Nawet jeśli były tego typu sprawy to raczej kiedyś i wtedy można było złożyć wniosek o uchylenie się od skutków prawnych nabycia spadku. I też wierzyciel mógł się pocałować w nos

Gość gość
10:30- wszystkie źródła masz na stronie sejm.gov, gdybyś orientowac się choć troche w prawie to wiedziałabyś, że najdziesz tam kodeks cywilny i część spadkową i zobowiązań i łatwo znalazłbyś odpowiedni art., ale juz udowodniłeś, że jesteś kompletnym laikiem :) Zajmie Ci to kilka dni, to sie uśmiałam :D

Gość gość
Zresztą przy rozwiązywaniu kazusu na studiach masz nie kilka dni na znalezieniu artykułu, ale kilka minut jakbyś nie wiedzial ;)

Gość gość
gość dziś Ja chętnie poczekam kilka dni. Pani po prawie pewnie także.

Gość gość
Moze zadzwon do KAS to ci wytlumaczą troche.czesto pierze sie pieniądze w ten sposob ze dzieciak ma wszystko a rodzic biedny i umiera z dlugami.

Gość badflorist
Temat związany z prawem, więc może ktoś mnie wesprze... Poszukuję osób, które korzystały z pomocy prawnika (w jakikolwiek sposób) - do badania satysfakcji z takich usług na potrzeby pracy magisterskiej. Badanie jest anonimowe, krótkie (ok. 10-15 min) i nie zawiera pytań osobistych ani o przedmiot sprawy. Badanie znajduje się pod tym linkiem: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4Se7dGMGc6B0BOj_eVTXphtkKN7fP7t5fCdFGnSnidpdj2A/viewform?usp=sf_link#responses BĘDĘ OGROMNIE WDZIĘCZNA ZA POMOC