Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu dziewczyny ktore maja dziecko z innym ale aby nie ranic meza nie powie

Polecane posty

Gość gość

nie powiedzialy mu o tym? Ja mam 4 letnia corke. Maz nie jest ojcem, robilam po cichu testy ale on kocha ja jak wariat. Ojciec to przelotna, klubowa znajomosc. Macie mamy problemy z tym? Mi było ciezko przez pierwsze 4-5 miesiecy ale potem zapomnialam i staram sie byc matka najlepsza.

Gość gość
Żeby nie ranić męża? Szkoda ze nie myślałas o tym puszczając się w klubie. Uważam że ma prawo wiedzieć i zdecydować czy dalej chce być ojcem nie swojego dziecka.

Gość gość
Jakie dziecko ma oczy? Jak np.oboje macie niebieskie córka inne to klops.Wyda się.

Gość gość
Mam różne kolory oczu.

Gość dobra maciora
A dlaczego muszą być niebieskie?A jeśli dziadek albo babka miała piwne,to dziecko nie może mieć?Przecież geny przechodza także z dziadków.

Gość gość
Niebieski kolor oczu jest recesywny Jeżeli oboje rodzice mają niebieskie oczy to dziecko nie może mieć innego koloru, wygoogluj sobie i przeczytaj.

Gość gość
Ja. Zakladalam tu nawet watek kiedys. Zrobilam to celowo, bo nie moglismy miec dziecka, a maz nie chcial sie leczyć. Zaszlam w ciaze i urodzilam synka, jest oczkiem w glowie męża.

Gość gość
Mój mąż nie może mieć dzieci, ale chciał żebym chociaż ja była matką, pojechałam sama na wczasy, poznałam kilku żonatych facetów, dawałam im na maxa, spuszczali mi się do środka, no i któryś z nich jest ojcem mojego 23-letniego teraz syna.

Gość gość
Ja mam dziecko z kolegą męża,kiedyś popili z mężem, mąż zasnął a on przeleciał mnie w łazience jak poszłam na siku, prosiłam żeby uważał a on zlał mi się w pipkę.

Gość gość
Losie , czuje sie przy was jak jakas..... niedorobiona niedorajda :o 16 lat z moim mezem , nigdy mnie nikt na boku nie przelacial , nawet jego koledzy i dzieci mam tylko z nim

Gość gość
Losie , czuje sie przy was jak jakas..... niedorobiona niedorajda :o 16 lat z moim mezem , nigdy mnie nikt na boku nie przelacial , nawet jego koledzy i dzieci mam tylko z nim

Gość gość
Ja mam 4 dzieci i chyba tylko jedno jest jest jego pewna nie jestem ale często wyjeżdżał i nie żałowałm sobię i teraz też nie żałuję niczego jak nie umiał pilnować kobiety to niech buli na cudze ważne że dzieciom i mnie niczego nie brakuje

Gość gość
Kolejna kurfa dupodajka :(

Gość gość
Piz.a smakuje z każdym

Gość gość
Na miejscu Twojego faceta (jeśli to się wyda-oby) zabiłabym Cię. Jak tak można...

Gość gość
Mój najstarszy syn, ma teraz 27 lat nie jest synem mojego męża, mąż o tym nie wie bo miałam tylko jeden stosunek z moim kolegą i od razu zaczęły się objawy ciąży, wszyscy gratulowali mężowi sukcesu, a ja cóż nic nie mówiłam tylko przytakiwałam chociaż wiem swoje bo niedawno zrobiłam po cichu badania DNA.