Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kryzys w związku

Polecane posty

Gość gość

Niedawno urodziłam drugie dziecko. Czuję ze moje małżeństwo przechodzi kryzys. Jak mówię mężowi co czuje to tylko kiwa głową i patrzy się w laptopa,nie chce spędzać ze mną czasu, jak jest w domu to przez większość czasu znajduje sobie jakieś zajęcie byle by tylko ze mną nie siedzieć. Jak zwracam mu uwagę albo mam inne zdanie niż on to wyzywa mnie. Mówi ze jestem nienormalna ze powinnam się leczyć ale czesto padaja tez duzo gorsze okreslenia i to przy dzieciach. Jak widzi ze jest mi smutno to jeszcze bardziej robi mi na złość. A później normalnie zaczyna się do mnie odzywać jakby nic się nie stało. Dla niego to nic nie znaczy ze mnie obraza i ze sprawia mi to przykrość . Wiele razy już proponowałam mu rozwód bo skoro tak mnie traktuje to chyba się ze mną meczy ale on zawsze wtedy mówi ze mnie kocha i nie da mi rozwodu. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jestem zmęczona opieka nad dziećmi i obowiązkami domowymi a jeszcze do tego nie układa mi się w zwiazku

Gość gość
Mam to samo z tym że nie mamy dzieci i powiem tylko to, że ja się powoli sama odsuwam on to widzi zaczyna walczyć ale ja wiem ze ta walka to na chwilę a jak nie opamięta się w pore to pieprzne to bo nie będę się całe życie męczyć Tobie radzę to samo. W tym okresie kiedy jeszcze masz małe dziecko powinien być Tobą zafascynowane to piękny nowy etap w Twoim życiu a on zamiast dostrzegać w Tobie obrotną, pracowitą kochaną kobietę sam znajduje sobie zajęcia jeszcze w postaci laptopa czy innych pierdół..:/ matce z dziećmi wcale nie jest trudno znaleźć sobie kogoś to mit albo opowieści kobiet które niestety są zapuszczone albo mają nierówno pod sufitem..nie daj sobie wejść na głowę i nie zamiataj takich zachować pod dywan ale tez nie proponuj rozmowy bo będzie że jesteś czepialska:/ zostaw to odsun się od niego choć na jakiś czas ...

Gość gość
Wszystkiemu będzie jak zwykle winna teściowa,mylę się???:):):)

Gość gość
Z tą teściowa to też cholera wie bo np w moim przypadku matka mojego faceta wydaje mi się dziwna ...sztucznie zagaduje a ja swoje czuje...matki facetów są często tak głupie, wychowują ich na chamow wygodnickich bez empatii bez obowiązków to jest straszne...a potem są rozwody bo kobieta zawsze potrzebowała i będzie potrzebować bliskości i nie na zasadzie sexu ale rozmów, zawierania jej gdzieś spędzania z nią miło czasu ...a oni to robią tylko na początku potem myślą że jak zdobyli to mnie nie zostawi . U mnie już nie jeden facet się zdziwił i większość z nich dodzwonić nia dzisiejszego albo jest samych albo mają dziewczyny no niestety uroda nie grzesza na szczęśliwych też nie wyglądają... trzeba było wybrzydzac?!

Gość gość
Czyli jak zawsze wszysko wina tesciowych, tak? Po co na sle robilas drugie dziecko? Zeby go mocniej przywiazac?