Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daruska2909

Seks po porodzie

Polecane posty

Gość Daruska2909

Dziewczyny powiedzcie jak wygladal i jak odczowalyscie pierwszy seks po porodzie?

Gość gość
Zamiast rodzic idz do szkoly z tym swoim "odczowalyscie"

Gość gość
U mnie był po jakiś 5 tygodniach. Żadnego bólu, tak jak zawsze. Trochę psychicznie się bałam, więc było delikatnie. Potem już nie oszczędzaliśmy "jej". :D

Gość gość
My po czterech tygodniach kochaliśmy się po porodzie. Rano kochaliśmy się w ciąży a wieczorem rodziliśmy oboje z mężem. Mąż zresztą jest również przy każdym badaniu ginekologicznym cipki nie wstydzę się go nie jestem zacofana. Również chroni mąż przed z bocznymi lekarzami jak ostatnio onkolog urolog i ginekolog. ......Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek

Gość gość
Bardzo męża bolało, jak mu się dziecko przeciskało przez penisa?

Gość gość
kochaliśmy się po 7 tyg od porodu (inne rzeczy były oczywiście wcześniej :P ). trochę się bałam za pierwszym razem, było ciasno, jakaś taka cała zaciśnięta i ciaśniejsza byłam i miałam odczucie dosyć niekomfortowe, trochę suchawo i raczej nie było przyjemnie, ale gdzieś tak za 3 razem już było normalnie tylko nadal ciaśniej.

Gość niedoświadczonawporodach
9.42 to masz szczęście chyba co :) nigdy jeszcze nie rodziłam ale zazwyczaj kobiety skarżą się że są szersze i nie odczuwają za bardzo przyjemności

Gość gość
18:46 tracisz formę...zapomnialas dodac,ze intymnosc to ty i maz a nie ginekolog i ze inne kobiety sa zacofane itd ;-) A odpowiadając na pytanie,na przełomie trzeciego i czwartego tygodnia bo czułam się już dobrze,krawienie ustało(poród zakończony cc)był dyskomfort ale z każdym razem coraz lepiej.

Gość gość
Po porodzie nie odczuwałam penisa męża. Teraz mam kochanka z dużą pałą, który ***** mnie w cipkę a mąż w tyłek. Dobrze mi z nimi zwłaszcza na raz. Mąż się złości, że tak czy siak dostaje tylko dupkę. Cipki już nie dostanie o nie.

Gość gość
U nas było tez po jakichś 5 tygodniach ale było tak sobie. Poza tym koleżanka poradziła żeby doprowadzić się do hmmm stanu lepsze używalności żeby ćwiczyć mięśnie dna miednicy. Więc kupiłam kulki gejszy progresywne i noszę.Ja mam takie https://www.seks-shop.com.pl/kulki_gejszy_silikonowe.php?pro_id=3398&kulki_gejszy_pretty_love_orgasmic_ball ale wybór jest duży więc co się komu podoba. Polecam tak czy inaczej każda babka powinna mieć kulki

Gość gość
Wyspamujcie reklamę ! Po porodzie 2 tygodnie dałam mu w pupcię a po 5 wsiadłam delikatnie na niego . Po delikatnym początku dostałam takiej chcicy, że była ostra jazda aż mnie zalał . Po kilku minutach odpiczynku już długi i namiętny stosunek.Teraz po roku jedziemy na maxa, pracujemy nad drugim dzieckiem , od lutego bzykamy się prawie non stop.

Gość gość
Też mam kulki i też noszę :-) i coby nie mówić naprawdę pomagają wrócić do formy