Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragnaca orgazmu

Pytanie do Panów o kobiecy orgazm

Polecane posty

Gość pragnaca orgazmu

Mam pytanie do Panów - czy zdarzyło Wam sie kochać z kobietą, która aby dojśc msiała w trakcie stosunku pieścić się sama dłonią? Mam taki właśnie problem i nie potrafię przemóc sie przy moim facecie, kiedy on pieści moja łechtaczke w trakcie stosunku rzadko dochodzę, to chyba kwestia tego, że nie potrafi skoordynować ruchów ;) Tak czy inaczej - kiedy sie kochamy wiem, że brakuje mi do orgazmu bardzo niewiele, wem, że mogłabym go osiągnąć pieszcząc się dodatkowo sama ALE nie potrafię się przemóc. Nie jestem wstydliwa w łóżku ale tego wstydzę się jakoś zrobić, zapytać mojego faceta czy miałby coś przeciwko też jakoś nie potrafię. Pytam więc Was Panowie - czy gdyby wasza kobieta pieściła sie sama w czasie stosunku byłby to dla Was nieprzyjemny widok? Odrzucałoby Was to w jakiś sposób, dziwiło? Czy nie przeszkadzałoby Wam to wcale? Wciąż rezygnuję z własnego finału i zaczyna mnie to frustrować, a jednocześnie mam wrażenie że byłoby to żałosne gdybym kochając się z nim zaspokajała się sama dodatkowo...

Gość alanek87
Żałosne może być tylko to, jeżeli udajesz orgazm oszukując nie tylko jego ale i siebie. Jeżeli jego męskiego ego jest ważniejsze niż twoja przyjemność to nie jest Ciebie warty. Ponad to zrób mu pokaz masturbacji pokaż jak robisz to sama. To go na pewno rozpali jeszcze bardziej. Naucz go swojego ciała. Facet nie jest wszechwiedzący, a każda kobieta jest inna. Chcesz o tym pogadać napisz: alanek87-87@wp.pl

Gość pragnaca orgazmu
Nigdy nie udaję orgazmu, po prostu zazwyczaj go nie mam i on to wie...dochodze tylko kiedy mam pieszczona łechtaczke, to tez ON wie - ale nie wystaczy mi kilka przypadkowych ruchow dlonia a on piesci przez chwile po czym gubi rytm dlatego wiem, ze najlatwiej byłoby mi dojsc pieszczac sie sama w tym czasie, tylko boje sie ze to dziwne i odpychajace dla faceta...

Gość gość
do garow szmaty

Gość alanek87
Tak dlatego lubimy patrzeć jak bawicie się wibratorami itd. dlatego kochamy lizać wasze cipki i bawić się paluszkiem w środku. Jeżeli mu to przeszkadza to jest niedojrzały niezależnie od wieku. Jak tak dalej pójdzie to albo znajdziesz sobie kochanka albo będziesz się w smutku masturbować i zaczniesz unikać kontaktu z partnerem a to dopiero będzie dla niego ciężkie. i Będzie go ranić bardziej niż twoje pieszczoty.

Gość gość
Nieprzyjemny widok? Jeeeeju co za idiotka.. :O

Gość gośćówka wyzwolona
Myśle, że facet cie rzuci jak zobaczy, że sama się pieścisz gdy on cię posuwa ;)

Gość gość
Gdy kobieta się pieści gdy ją ****** jest to bardzo podniecające

Gość alanek87
Powiedz mu że chcesz się z nim zabawić np. przez internet przez kamerkę. Niech on pieści siebie ty siebie. Albo masturbacja przed sobą bez możliwośc****eszczenia partnera. To jest dopiero dla nas odjazd

Gość pragnaca orgazmu
Taka sytuacja trwa odkad jestesmy razem czyli kilka lat, facet przezyje szok kiedy nagle teraz zaczne sama sobie robic dobrze w trakcie kiedy on mnie posuwa :) kiedy pieści mnie ostami tez nie dochodze - jedynie kiedy robie to dlonia odpowiednio mocno i dlugo, ale po stosunku kiedy jego podniecenie opada ja tez juz trace na to ochote zeby sie mna zajmowwał. konczy sie tym, że on idzie spac a ja leze obok zla i niezaspokojona, po czym wedruje pod prysznic i sama doprowadzam sie do konca w kilka chwil, bo tak jestem podniecona - jednym słowem kiepsko

Gość pragnaca orgazmu
powaznie jest to dla faceta miły widok? a nie jest tak, że mysli sobie ze seks nie sprawia mi wystarczajacej przyjemnosci skoro potrzebuje sama sie dodatkowo piescic? i jest mu z tym jakoś niefajnie? co do wspolnej masturbacji to kiedys mu to zaproponowalam - nie byl zainteresowany, stwierdzil ze woli sie kochac :(

Gość pragnaca orgazmu
tam wyżej mialo być *ustami haha ostami to na perwno nie :D

Gość gość
napisz na maila: alanek87-87@wp.pl to pogadamy

Gość pragnaca orgazmu
ostatnio nawet wyrazil zdziwienie ze nie dochodze w trakcie stosunku - poczulam sie okropnie, jak kosmitka, probowalam mu wytlumaczyc ze wiele kobiet potrzebuje dodatkowych podzcow w postac****eszczot łechtaczki, ale nie wygladal sie na przekonanego, poczulam sie strasznie żałosna

Gość alanek87
No jak pieści cie ustami i nie dochodzisz to duży problem. alanek87-87@wp.pl Może on Cie po prostu nie podnieca? Zaproponuj mu np. żeby kupić wibrator. Niech Cie nim pieści. Zrób mu pokazy itd.

Gość pragnaca orgazmu
*bodzców sorry za literowki

Gość alanek87
Zastanów się więc czy jest to facet dla Ciebie. Z innymi partnerami też miałaś ten problem?

Gość gość
faktycznie jesteś żałosna ;)

Gość pragnaca orgazmu
z innymi facetami bylo tak, że sami garneli sie do pieszczenia mnie dlonia i bylo to dla nich jakby normalne i wtedy zawsze mialam orgazm, a on jest zdziwiony ze jest taka koniecznosc

Powiedz mu że chcesz spróbować czegoś nowego.... Kochajcie się a Ty jeszcze do tego rączką sobie pomożesz.

Gość gość
do garow wredne baby

Gość pragnaca orgazmu
mysle ze problemem jest tez to ze przy nim jakos czuje sie skrepowana, nie czuje sie na luzie, nie wiem z czego to moze wynikać :(

Gość gość
Do "pragnąca orgazmu". Miła pani, przyczyną tego jak sądzę jest to, że od dawna masturbowałaś się szczególnie intensywnie pocierając łechtaczkę. Mocna stymulacja łechtaczki zakodowała ci się jako warunek orgazmu. Nie miej żadnych zahamowań w czasie stosunku z mężem i ruszaj sobie palcami dodatkowo łechtaczkę. W trakcie podniecenia przy stosunku robi się przecież wszystko. Moja żona prawie zawsze przed włożeniem jej do pochwy masturbuje się. Nawet odczekuję czasem i wkładam gdy już jęczy. Mam gwarancję, że będzie mieć zaraz orgazm i tak się staje. W podnieceniu seksualnym można wszystko i wszystko jest naturalne. Gdy ja mam ochotę rano i podniecam żonę przed rannym wyjściem do łazienki często w orgaźmie po prostu puszcza siku w łóżku. Ale to wszystko jest dodatkowo podniecające. Nie wyobrażam sobie by twój mąż nie rozumiał naturalnego kobiecego odruchu masturbacji własną ręką dla wspomagania pełnego orgazmu przy stosunku.

Gość gość
Naprawdę zazdroszczę Twojemu Facetowi. Normalnie z nim o tym pogadaj bo to jest normalne. Bardzo mało Kobiet ma orgazm od samej stymulacji wnętrza pochwy. Chciał bym żeby moja choć raz doszła ze mną w środku ale niestety dochodzi tylko oralnie a sama się nie chce dotykać nigdy... Ja dużo rozmawiam z moją Kobietą o seksie ale zamiast odkrywać nowe rzeczy to coraz bardziej się uwsteczniamy w tych sprawach.

Gość wysoki brunet 34
droga autorko dziwi mnie cała ta sytuacja. Jak to możliwe że Ty musisz się tłumaczyć z problemów Twojego faceta. To on ma problem. Moim zdaniem jeśli facet jest z kobietą to przynajmniej mógłby spróbować sprawić rozkosz partnerce. A jeśli chodzi o dotykanie łechtaczki czy masturbację w trakcie seksu to wszystko co prowadzi do spełnienia jest ok. Jeśli brakuje Ci kilku ruchów to ręką sam bym wziął Twoją dłoń abyś pokazała mi jak mam to robić ręką w końcu bym się nauczył jeśli byłbym taki jak Twój facet. Dziwi mnie też to że Twój facet sprawia że krępujesz się nawet do niego odezwać, przecież to podstawa związku. Partner powinien tak na Ciebie działać że na widok cieknie Ci udami

Gość gość
Jeżeli nie dochodzisz od samego piep***nia penisem znaczy że jest za mały.

Gość gość
Ale nie mówimy o Tobie

Każdy facet jest wzrokowcem, więc taki widok jest mega dla normalnego faceta. Niepotrzebnie to ukrywasz!

Gość gość
do garow durna babo jak sie dupcyc nie umiesz