Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szpilki są ważniejsze od kręgosłupa moralnego. Takimi istotami są kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś coś do dodania?

Gość gość
W szpilkach się wygląda

Gość gość
Ale dla kogo ;))))

Gość gość
Bardzo ważne. Nieważny jest kręgosłup moralny partnera, historia, czyny, czy jest dobrym człowiekiem, jak traktuje innych, jakie ma poglądy, jakie są warunki do stworzenia związku, tysiące innych zmiennych. Pierwsze pytanie, które kobieta sobie zadaje w pierwszej kolejności: "jak będę przy nim wyglądała w szpilkach?"

Gość wypierdek
szczególnie na wsiach plotkowanie jest ważniejsze od potrzeb fizjologicznych i zeszczy , zesra się wszystkie odchody spływają po nogach ale musi wysłuchać wszystko o swoich sąsiadach , no wiem, to nie o to biega w tym temacie ale jak wiadomo na wsi każda Zośka, Klaudia lub inna Kinga albo Baśka jest obserwowana przez plotkarzy , którzy zwracają uwagę na wygląd kobiety i plotkarze komentują : - zobaczcie ludzie, tak zimno a ta Zośka w krótkiej sukience w szpilkach wsiada do swojego auta i z gołymi nogami bez rajstop jedzie do pracy a ktoś dodał , pani, pani, teraz jest taka moda i ta Kinga córka kierowniczki sklepu też w szpilkach z gołymi nogami , córka Komendanta Straży wypadła najgorzej , pokazała się publicznie w kalesonach i wywaliła na wierzch palec wielbłąda i swoje rowy trzy , zjechali ją równo , że duupę i peazdę ma na wierzchu i szpile na nogach , chyba każdemu facetowi peazdę nadstawia

Gość gość
Ja dodam, że w szpilkach zawsze długieeee nogi :D

Gość wypierdek
pod warunkiem, że potrafisz poruszać się w szpilkach, jak baletnica na kruchym lodzie !

Gość gość
90% kobiet potrafi chodzić w szpilkach :D

Gość gość
W każdym razie na pewno poważniejszym zmartwieniem dla kobiety jest to ile partner ma wzrostu, niż to, czy jest dobrym człowiekiem, jaką ma przeszłość, czy będzie ją dobrze traktował, czy coś sobą reprezentuje, czy jest pustym, zdegenerowanym prymitywem. Takie są właśnie dylematy kobiet przy wchodzeniu w związek. Ja np. miałbym w doopie, gdyby dziewczyna na szpilkach była wyższa ode mnie i chodziłbym z nią przez miasto i podejrzewam, że inni faceci też mieliby to w doopie, a dla kobiety to jest priorytetowe kryterium.