Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachowuje osoba spokojna? Jakie ma cechy zachowania?

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie często jak mnie ktoś nowy spotyka i pogada ze mną to mi mówi, że jestem spokojna :O NIe wiem sama jak to rozumiec, no bo mam poczucie humoru, smieje sie, ale ze jednak spokojna. NIe jestem jakims odludkiem bo mam faceta i znajomych, ale taki mam sposob bycia, czy sama nie wiem na czym to moze polegac? Na tonie glosu, sposobie wypowiadania sie czy sama nie wiem? Po czym poznajecie osoby spokojne? I to jest wada?

Gość gość
Przecież osoba spokojna nie równa się ponurak. Znam spokojne i pogodne osoby. Po czym mozna poznac ?to widać od razu , nawet jak będziesz udawać to i tak ludzi nie oszukasz... ;) Żywotność ruchów, gestykulacja, ożywiona Mimika twarzy, taka pozytywna energia cechuje sangwinikow... A spokojni (melancholik i flegmatyk) mają słabszy układ nerwowy, spowolnione myślenie i reakcje. Po flegmatyku nie widać emocji , melancholik zwykle jest dosc smutny..

Gość gość
tzn. myslenie mam uwazam, ze dosc szybkie bo uwazam sie za bystra osobe;) Ale to prawda, ze jestem dosc taka melancholijna, tzn. jestem nivby wesola, ale wszystko przezywam latwo, rozmyslam, zaratwiam sie, mam artystyczne zainteresowania jak malowanie np. Ale jak kogos nowego poznaje to nie zna tych moich cech, a wiele razy slyszalam, ze jestem spokojna od ludzi ;) Ale nie mowili raczej tego w negatywnym sensie. Tylko zastanawiam sie wlasnie po czym to mozna poznac, moze faktycznie po mimice czy tonie glosu...

Gość gość
ale mimo, ze jestem typem melancholika i jestem spokojna to tez potrafie byc wesola, z poczuciem humoru. Nawet potrafie być czasem szalona, ale to jak juz kogos lepiej poznam albo sie upije ;) A tak jak kogos nowego poznaje to bym sie nie odwazyla chyba byc taka wariatka z zachowania jak przy znajomych. Znajomym takim co dobrze znam moge opowiadac totalne glupoty i sie tym nie przejmuje

Gość gość
21.04 teorie z dópy

Gość gość
to psychologia,a nie durne bezpodstawne wywody