Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie on po 30ce

Dziecko z innego partnera

Polecane posty

Gość Taki sobie on po 30ce

Witam, Chciałbym wrócić do swojej byłej dziewczyny, która jest w ciąży z innym, ale nie jest z nim, z tego co słyszałem to bił ją i takie tam przykre rzczy ja spotkały. Nota bene zostawiła mnie ona dla niego i czuję że jeszcze trochę zły o to na nią jestem, ale kocham ją dalej i chciałbym być z nią, uważam ją za miłość swojego życia. Rozmawiałem z nia i cały czas z nią mam kontakt, widzę, że ona żałuję tego że odeszła ode mnie i też by chciała wrócić, tylko ona jest w ciąży z tamtym typem... Ja ostatnio po pijaku wyznalem jej miłość, ona była trzeźwa bo jest w ciąży wiadomo i grzecznie mnie słuchała przez dwie godziny jak zostaliśmy sam na sam. Oświadczyła się jej nawet, wiem żałosne to było, chciałem żeby że mną wyjechała, ale na drugi dzień udałem że nic nie pamiętam... Do tego wiadomo pociąga mnie jak żadna inna, zawsze tak było, teraz jeszcze tak wypiekniala, służy jej ta ciąża. Nie wiem czy będę potrafił zaakceptować to dziecko i wybaczyć to że mnie zostawiła...

Gość gość
Co Ty wyczyniasz? ;/ Radio Samiec YouTube braciasamcy.pl

Gość gość taki jeden sobie
O stary to chcesz zaszaleć nieźle...Jeżeli czujesz że to jest właśnie to czego chcesz to wal jak w dym. Laska pewnie błąd popełniła i pluje sobie w brodę, a ty będziesz je rycerzem na białym koniu : P, jak to dobrze rozegrasz to będzie ci jadła z ręki