Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nowicka

Potrzebuję psychicznego wsparcia

Polecane posty

Gość ania nowicka

niecałe pol roku temu wyrzekła się mnie rodzina ojca, obwiniając mnie za jego alkoholizm. Mieszkamy wiele kilometrów od siebie (800 km), taką drogę pokonałam, aby tylko go zobaczyć. Niestety, na miejscu jego matka (a moja ,,babcia'') obwiniła mnie o rozwód rodziców (rodzice są po rozwodzie) i nie chciała mnie znać. Przespałam sie jedną noc u nich w mieszkaniu, po czym zmęczona, głodna, przez nikogo nie pożegnana, wróciłam na swój pociąg. Do domu zostało mi 800 km... po tym zdarzeniu nie mogę się otrząsnąć, mam traumę, lęki, napady paniki. Ostatnim razem zrobiłam coś, czego najbardziej w świecie żałuję...obcięłam śliczne, długie blond włosy, chyba z 10 cm...nie wiem dlaczego...teraz wyglądam okropnie, bo sięgają jedynie do szyi. Wszystko się we mnie skumulowało, nie widzę w niczym przyszłości. Nawet nie mam ochoty spotykać się ze swoim narzeczonym. Mam wrażenie, że wszystko robię źle. Ponadto, czuję się nikomu niepotrzebna i niekochana. Czasami mam myśli samobójcze.

Gość gość
Ania przecież twoj ojciec nie żyje od 13 lat zresztą twoja babka jedna i druga też .Jakie 800 km?provo

Gość ania nowicka
nie mogę przestać myśleć o dużym , żylastym penisie ojca

Gość gość
To nie Twoja wina. Masz narzeczonego on Cię potrzebuje i kocha. Włosy odrosną :)

Gość gość
niestety to mój drugi problem, narzeczony nie lgnie do mnie , unika seksu. gdyby był takim kochankiem jakim był dla mnie mój tata to bym była szczęśliwa

Gość autorka postu 45555
nie zważajcie nie wypowiedzi kogoś, kto pode mnie się podszywa, zresztą sami wiecie, że debili jest multum... ja oczekuję nadal odpowiedzi i zapraszam do dyskusji

Gość autorka postu 45555
Dziękuję. W końcu musi być dobrze, ale ciągle nie jest... Od tego wydarzenia minęło pół roku, a mnie nadal to boli.

Gość autorka postu 45555
Piotrek a może Ty mnie pocieszysz? bardzo potrzebuje męskiego pocieszenia. napisz jak wyglądasz i podaj swoje rozmiary

Gość autorka postu na wyłączność
osobo, która się pode mnie podszywasz, --lecz się xD

Gość ania nowicka
wpisy 00.04, 00.11 i 00.25 nie są moje. Piotrek odezwij się. proszę

Gość gość
Moze ja cie pociesze? Nie jestem twoim tata co prawda ale mozesz mowic mi tatusku! penek 21cm

Gość autorka postu na wyłączność
ja cię mogę pocieszyć jedynie telefonem...a dlaczego? z niego możesz wybrać numer do psychiatry xD ach, ci wariaci, bez nich świat byłby taki smutny :)