Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szansa na zapłodnienie

Polecane posty

Gość gość

Witam, okres miałam od 5.04 do 9.04 cykle średnio co 28-27 dni odbyłam stosunek przerywany 11.04 a owulacja według internetowego kalendarzyka ma się pojawić 19.04 jutro zaczynają sie dni płodne choć dziś mam już śluz rzadki kremowy. Czy jest szansa na zapłodnienie czy raczej nie ?

Gość gość
kalendarzyk to teoria a w praktyce może być różnie dlatego trzeba się zabezpieczać bo nigdy nie wiadomo czy i kiedy się owulacja przesunie.

Gość gość
wiem ale zaryzykowałam i teraz myślę o tym czy coś ewentualnie moze z tego być. Nie chce byc teraz w ciąży ale jakbym była to nie byłby też dla mnie koniec świata

Gość gość
moim zdaniem jest szansa i to nawet spora bo owulacja jest niby na 19 ale moze być też wcześniej

Gość Karolinka899
Witam ja z moim facetem tez caly miesiąc tylko seks przerywany ale my wemy ze zawsze jest sansa na ciaze i jestemy tego swiadomi, wiec jeseli ty nie chcesz być w cazy pomyslalabym na twoim miejscu o jakiejś metodzie antykoncepcji. Pozdrawiam

Gość gość
"gość dziś wiem ale zaryzykowałam i teraz myślę o tym czy coś ewentualnie moze z tego być. Nie chce byc teraz w ciąży ale jakbym była to nie byłby też dla mnie koniec świata" No to teraz musisz czekać do okresu!

Gość gość
rzadko zdarza nam sie uprawiać seks bez zabezpieczenia, ale teraz tak wyszło. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok