Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawo mi zabralo komputer za zdjecia i jest problem

Polecane posty

Gość gość

bo tam bylo nagrane jak sie masturbowalem przed kobietom - bo jestem prawiczkiem i robilem to z desperacji i mam miec rozprawe sądową w której skład wchodzą wiadomo baby, które bedą i przeglądały pewnie nieraz mój komputer. Co robić

Gość gość
Dodam że doswiadczałem ze strony kobiet poniżeń zawsze (łącznie z moją matką), a masturbacje odczuwałem i odczuwam jako silne upokorzenie. I teraz takie dobicie. Czuje taką wscieklosc, że niewiem co bedzie

Gość gość
Kupić słownik i nałóczyć się poprawnie pisać

Gość gość
odetnon pisora i powiedziece to niemozliwe ze to twoj pisior to nie ty sie masturbujesz bo nie masz pisiora i pokazac na dowod

Gość gość
czyli bedzie zle

Gość gość
Polscy mężczyźni są najbardziej dyskryminowaną grupą co widać na statystykach oraz na przykładzie wielu projektów, warsztatów, kursów. Dla kobiet darmowe, a faceci najczęściej muszą płacić. Szykanowani na każdym kroku. Ci co sobie nie radzą są spychani na margines, traktowani gorzej niż psy. Z danych policji wynika, że w ubiegłym roku najwięcej prób samobójczych odnotowywano w woj. śląskim, małopolskim i mazowieckim. Zdecydowanie częściej na taki krok decydują się mężczyźni; stanowią też zdecydowaną większość wśród samobójców (według danych na 5 405 osób, które targnęły się na swoje życie 4 638 to byli mężczyźni, 767 kobiety).

Gość gość
co, boicie sie juz mi dokopywać ?

Gość gość
1231 odciac mozg i nie wchodzic do internetu.

Gość gość
no coz, baby z prawa ci zabraly komputer żeby same ogladac. ze s*******nstwem nic nie robisz.