Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoachingCiala

Cykl rozwojowy online dla kobiet "Ty i Twoja seksualność"

Polecane posty

Gość CoachingCiala

Na ile dobrze czujesz się ze swoim ciałem? Czy uważasz, że jesteś atrakcyjna seksualnie? Seksualnie „właściwa”? Jak postrzegasz siebie, kiedy jesteś z kimś w łóżku? To właśnie sposób postrzegania samej siebie jako istoty seksualnej buduje Twoją seksualną samoocenę! Możesz się jej przyjrzeć i podnieść jej poziom, podobnie jak możesz poprawić obraz swojego ciała, dzięki czemu poczujesz się uprawniona i piękna bez względu na swój wiek, wagę, proporcje sylwetki, Twoje seksualne preferencje i apetyty oraz to, co wydarzyło się w przeszłości. Jeśli ten temat zainteresował Cię i przyciągnął Twoją uwagę, zapraszam Cię na mój internetowy cykl rozwojowy podczas którego wspieram kobiety w podniesieniu swojej seksualnej samooceny i kreowaniu udanego życia intymnego! Jeszcze tylko do 15 kwietnia najniższa cena! Więcej informacji i zapisy tutaj: coachingciala.zamowtaniej.pl/tyitwojaseksualnosc pozdrawiam serdecznie Izabela Cisek-Malec A tutaj możesz przeczytać niedawny wywiad ze mną nt pracy z ciałem: www.babskiblues.pl/potrafisz-przyjac-swoje-cialo-wywiad-iza-cisek-malec/

Gość Bako Kreatywni
Nie ma ludzi idealnych ale próbować starać się być lepszą osobą zawsze warto! Korzystałam ze szkoleń coacha : Sebastian Woźniak z Bako Kreatywni w Poznaniu ,ma on duże doświadczenie w różnych szkoleniach. Wcześniej pracował dla dużych firm jak np. dla Play. Teraz otworzył firmę pod swoich nazwiskiem. Współpracuje również z fundacją. Polecam gorąco. Każdy zasługuje na szanse bycia lepszym ! :)