Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2017 Dziewczyny serdecznie Wam polecam usługi Pana Tomka Oszkiela.d Pełen profesjonalizm, super podejscie do klienta. Zawsze jestem zadowolona z wykonanej koloryzacji i strzyzenia, a jestem jego klientka od lat. Gdy mam ochote na wieksza zmiane tez swietnie potrafi doradzic i wspolnie wybieramy najlepsze rozwiazanie. Nie mam latwych wlosow, pusza sie i zyja wlasnym zyciem, a po strzyzeniu ukladaja sie swietnie i jedyne czego potrzebuja po umyciu to 10 minut suszarki i szczotki. Jestem pracujaca mama i bardzo cenie sobie wygode i swoj czas dlatego ogromnym plusem jest to, ze fryzjer moze przyjechac do naszego domu. Przez te kilka lat firma Pana Tomka znacznie sie rozwinela wspolpracuje z innymi fryzjerami efekty ich pracy mozecie zobaczyc na stronie www.tomaszoszkiel.pl Styliści Mobilni - Tomasz Oszkiel Styliści fryzur z dojazdem do Klientów. Masz możliwość wyboru stylisty, obejrzenia zdjęć fryzur, przeczytania jego opisu, komentarzy innych klientów. www.tomaszoszkiel.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach