Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszkka_85

Puder Bikor Tokyo

Polecane posty

Gość Myszkka_85

Czy ktos może ma ten puder? Podobno jest bardzo dobry. Jak go nakładać i czy ogólnie polecacie bo to jednak ponad 100 zł trzeba dać. Miałam kiedyś z tej firmy inny i był fajny, ten też może byc...

Gość Sylwia_fikk
Tokyo jest super. Bardzo dobrze matuje, nie zapycha porów i nie zostawia efektu tzw maski, nie zawiera talku ani mączki ryżowej jak inne białe pudry!! Ja mam taka cere problemowa bym powiedziała na szczęście ten puder idealnie sobie z nią radzi;P

Gość gośkka
kupiłam niedawno i nie żałuję! Jest super, pierwszy tego typu puder jaki mam. Fajnie maskuje niedoskonałości, nie wysusza, nie zapycha porów, świetny jest na co dzień. Nakłada się go bez większych problemów, ja uzywam specjalnego pędzla.

Gość assicas
A gdzie mozna kupić ten puder?

Gość gość
Ja wszystkie kosmetyki kupuje na ich stronie bikormakeup.com chyba? Pierwszy raz poznałam na targach w warszawie, jak mnie koleżanka zabrała. Tokyo jeszcze nie mialam, ale uzywam Oslo, różu i rozświetlacza - najlepsze jakie miałam. Teraz czaje się na cienie, ale nie jestem mistrzem makijazu i boje sie, że zrobie sobie pande na oku hahaha

Gość assicas
No ja właśnie naczytałam się na Fb o tym pudrze Tokyo - dziewczyny bardzo chwalą, a ja mam duży problem z doborem dobrych kosmetyków i jeszcze żebym zawsze była z nich zadowolona to ciężko, więc najchętniej kupiłabym cos dobrego w końcu.

Gość gość
Ja mam z Bikora ziemię egipską. Kupiłam w Poznaniu w gabinecie Beauty Premium na os. Tysiąclecia. Możliwe, że inne bikory też mają w sprzedaży :)

Gość Annnkakaka
Ale czasem warto:) Ja nie żałuję tych wydanych pieniędzy bo Tokyo jest rewelacyjny.

Baaardzo lubię ten puder! Nie zostawia maski na twarzy nawet po kilkukrotnym poprawieniu makijażu i ładnie matuje! Nie zapycha cery i nie wysusza jej. Dla mnie zdecydowanie wart swojej ceny.

Dla mnie Tokyo też jest najlepszy! Zdecydowanie wart swojej ceny. Świetnie sobie radzi podczas cieplejszych dni, nie spływa a długo zostaje na twarzy;)

Gość Annnkakaak
U mnie od jakiegoś juz czasu Tokyo i teraz nawet w te cieplejsze dni się sprawdza, mam nadzieję, że na długo mi wystarczy to pierwsze opakowanie.