Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciejKinn

Mam 35 lat i marze o dużo młodszej dziewczynie by nadrobić stracony czas

Polecane posty

Gość MaciejKinn

Mam 35 lat ostanie 11 lat poświeciłem bez reszty pracy i karierze, teraz gdy już osiągnąłem dużo dopada mnie nostalgia z powodu samotności i straconych chwil na spontaniczność i zabawę, pragnę spotkać młodą 18-22 lata urocza dziewczynę i przeżyć z nią szalone wakacje kochać się upijać bawić podróżować. Jak myślicie czy mam szanse odzyskać te stracone chwile w objęciach młodej dziewczyny?

Gość gość
to sobie marz dalej stary oblechu

Gość gość
Ty ludzki śmieciu nie masz szans na nic ! Menager od otwierania drzwi klientom się znalazł :P. 11 lat na to stanowisko pracował :P.

Gość MaciejKinn
Nie jestem żadnym menadżerem chciałbym się zakochać ze wzajemnością w młodej uroczej dziewczynie.

Gość gość
Myślę, że tak. Mówi się, że wiek w związku nie gra roli. Na pewno masz jeszcze szanse poznać jakąś młodą dziewczynę

Gość gość
A jesteś uroczy i przystojny, czy tyko atrakcyjności od kobiet wymagasz?

Gość gość
170 i pierwsze oznaki lysienia

Gość gość
A jesteś przystojny?

Gość gość
Czasu nie da się nadrobić, a młode dziewczyny to nie przedmioty, nie służą do zaspokajania twoich fantazji.

Gość gość
a chętna 33-latka może być? ;)

Gość gość
gość dziś Pewnie jesteś za stara, autor chce leczyć kompleksy młodą d**eczką, kryzys wieku średniego się zbliża.

Gość gość
Nie wyrwiesz młodej d**ery. Zaufaj mi, do tego trzeba mieć dryg, talent, trzeba umieć wyrywać laski. To nie jest takie proste jak się ludziom wydaje. ja sam tego nie potrafię ale ty tego na pewno nie umiesz. Skoro masz 35 lat i przez ostatnie 11 lat nie ćwiczyłeś uwodzenia , nie próbowałeś uwodzić. To nagle z dnia na dzień się to nie zmieni. Bo zwyczajnie tego nie potrafisz. A bez takiej sztuki, bez wiedzy jak podrywać nie poznasz żadnej kobiety a co dopiero młodszej o 15 lat! W gruncie rzeczy to ci współczuje, bo sam poszedłem na wymagające studia dziś je kończę i absolutnie się nie wybawiłem. Z tym że ja nie mam takich potrzeb, nie jestem typem imprezowicza, lowelasa itp. Lubie samotność i lubię mój styl życia. Nie wiem jak będzie za lat 12 kiedy będe w twoim wieku, ale podstarzali nie zaspokojeni faceci to największe dno jakie może być. Niestety kariera kosztuje poświęceń, i wcale nie jest tak że jak ktoś zarabia 6 kafli na rękę to jest spełniony i szczęsliwy często ludzie którzy zarabiają dużo mniej a postawili na co innego w życiu trsykają radościa i optymizmem. A tak jak mówię podstarzały nie wyrzyty oblech to najgrosze co może być

Gość gość
Ale dziewczyny do 21 roku życia to są nastolatki wsumie a później można o nich powiedzieć młode kobiety ;)

Gość gość
z jednej strony ty i twój problem a z drugiej ostatnio oglądałem wywiad z Frytką która co jak co ale w życiu to się wybawiła. Seks z kim popadnie, faceci jakich tylko chciała, imprezy, narkotyki, wycieczki, wakacje. I tak do 40 stki. I naglę coś w niej pękło to wszystko wydawać jej się zaczeło płytkie złe, nudne zatęskniła za spokojnym życiem matki polki. Nawróciła się do Boga skończyła z tym co było, założyłą rodzinę teraz jest przykładną matką. Widzisz, każdy medal ma dwie strony jedni chcą na stare lata szaleć drudzy marzą o stagnacji. Trzeba znaleźć złoty środek,

Gość MaciejKinn
Temat ciągle aktualny

Gość gość
Jak jestes przystojny, wysportowany, umięsniony, z kasą, dobrym samochodem i własnym mieszkaniem - masz szansę u 20-latki.