Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jestem ateistą

Polecane posty

Co uważacie o katolickich świętach x Czy mimo że jesteście ateistami musicie obchodzić święta nie robiąc rodzinie przykrość :)

nie mam szacunku dla ateistów, którzy popylają do kościoła, bo mamusia każe, i to nie nastolatkowie, a stare już byki. wstyd mi jak pomyślę o tych ludziach.

Gość gość
Ty ZASŁUGUJESZ NA TO, by nikt ciebie nie lubił :(. x Wegetujesz na koszt swojej rodziny (bo za swoją rentę socjalną nie byłbyś w stanie sam się utrzymać) i nie chcesz nawet USZANOWAĆ, ważnego dla nich święta.

i co, udajecie, że się modlicie czy przez 1,5 godzinne nabożeństwo gapicie się w ścianę? srajfona se przynieście:O siejecie zgorszenie, noście swój ateizm z godnością chociaż:O

Gość gość
brokeninside87 dziś A ja nie mam szacunku do STAREJ RURY, żyjącej na koszt swoich rodziców.

Gość gość
Uwazam, ze powinnismy wszelkimi sposobami manifestowac chrzescijanskosc w Europie. Coraz wiecej kosciolow na Zachodzie jest zamykanych a budynki przeistaczane np. w szkoly artystyczne, dobrze, ze jeszcze nie w meczety. Chociaz juz w salkach katechetycznych, ktore nie sa stale zajete, swoje swieta rodzinne, sluby, swietuja Muzulmanie.

Gość gość
*BLE BLE* dziś Nie jestem katolikiem (w pełnym tego słowa znaczeniu) :) I nie obrażam człowieka, ale Broken, a to jest spora różnica :P. x Ciebie pouczam, byś szanował swoich rodziców. Powinieneś cieszyć się ze sposobności do okazania im szacunku. Przecież żyjesz dzięki nim.

Gość gość
A ja wierzę w Boga ,ale mogłabym nie obchodzić świąt ale robię to dla tradycji i dla rodziny. Amen.

Gość gość
*BLE BLE* dziś To ty napisałeś, że "musisz". Gdybyś szanował i kochał rodziców, to nie czuł byś przymusu, ale radość.

Według twojego rozumowania jak bym kochał rodzinę to bym wierzył i cieszył się że swiat x Bredzisz

Gość gość
To tylko ty nie rozumiesz i przez to nikt cię nie lubi :(.

Gość gość
Ble ble niektórych rzeczy nie robię jak nie chcę chybaże kogoś kocham i to jest jedyny warunek , poświęcenie się dla innych , bliskich nam osób. Nie zawsze , nie za każdym razem ale od siebie trzeba dawać, bo brać każdy umie.

Gość gość
to zacznij sie modlic o łaske wiary