Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres sie spóźnia a wynik testu negatywny. Czy słyszał ktoś o tym by sie pomylił

Polecane posty

Gość gość

Wiem że okres sie może spóźnić ale mi sie to nigdy nie zdarzało by sie spóźnił. Czy te testy są na 1000% wiarygodne ? Czy może ktoś sie kiedyś zawiódł ? Na teście sie szczycą że już 6 dni po stosunku test wykrywa ciąże a ja jestem 2 tygodnie po stosunku więc już powinien być na 1000% wiarygodny wynik nawet bez podbarwienia tylko krecha gruba lub całkowity jej brak, ale mnie ciekawi czy ktoś po tygodniu czy dwóch powtórzył test i wyszło co innego pomimo tego że wcześniej o prawidłowym czasie był pierwszy test

Gość gość
ile spóźnia się okres? test robiłaś z porannego moczu?

Gość gość
Okres sie spóźnia zaledwie kilka dni więc wiadomo będę jeszcze czekać na niego. Test z moczu porannego był. Ja może źle sformułowałam pytanie bo taki test to techniczny twór wiec ciężko żeby się "mylił". Raczej pytanie moje powinno brzmieć czy jest możliwe aby w ciele kobiety czasami ten hormon HCG podwyższał się wolniej lub słabo pomimo ciąży ?

Gość gość
wolniej lub słabo po 14 dniach od stosunku.

Gość gość
Napewno nie 6 dni po stosunku... Doczytaj dokładnie. 6 dni tak ale nie po stosunku.