Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Cześć. Piszę prace magisterską na temat problemów samotnych matek. Czy samotne mamusie mogłyby się ze mną podzielić informacją na jakie wsparcie mogą liczyć? Chodzi o to przed kim mogły się wyżalić, na czyją pomoc mogły liczyć

Gość gość
O jakie/czyje wsparcie ci chodzi? masz jakąś ankietę czy coś?

Gość gość
Bez urazy, ale jak na studentkę piszącą pracę magisterską to słabo się przygotowałaś - zadajesz pytania jak na pogaduszkach przy kawce. Mam zgadywać jaki masz temat i o jakie aspekty ci chodzi? Mogłam liczyć na pomoc rodziców przy odbieraniu dziecka z przedszkola, czasem teściów kiedy dziecko było chore. I to wszystko.

Dziękuję. Chodzi o to że mam kobiety z którymi prowadziłam wywiady indywidualne i odpowiadały na pytanie dotyczące wsparcia. Jedynie dla porównania pytam kobiety w internecie (chodzi o ich anonimowość) o ich wsparcie i na kogo mogły liczyć czy z kim mogły porozmawiać na temat swoich problemów

Gość gość
Nadal muszę zgadywać o jakie problemy ci chodzi, czy o finansowe, pracowe, opiekuńcze czy emocjonalne. Nie prościej się konkretnie wysłowić, przygotować listę pytań? Swoje problemy rozwiązywałam sama i po swojemu. Jak mnie eks wpieniał, to dzwoniłam do przyjaciółki, żeby sobie upuścić pary.

Gość gość
Jaka masz metodologie w pracy magisterskiej?