Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile dajecie na komunię?

Polecane posty

Cześć! Jeśli nie macie jeszcze pomysłu na prezent komunijny, proponujemy rower i/lub akcesoria do niego. Sprawdźcie nasz wpis z poradami :) http://forum.gazeta.pl/forum/w,582,22148799,22148799,Komunia.html?t=1494496329#p163898995

Gość gość
Nie rozumiem dawania prezentów na komunię, lepiej dać pieniądze, dziecko będzie wiedziało co sobie za to kupić -nowy telefon, tablet, laptop, X Box.. A może kolonie w wakacje rodzice mu opłacą?

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość Laura290
u mnie się prezentow w rodzinei nie daje na komunie czy chrzest. To ma byc przezycie duchowe, a nie ze dziecko mysli tylko o prezentach. Kupilismy ladny album na pierwsza komunie z personalizowanym grawerem z limiq.pl i to wystarczy.

Witam! Dito, skoro szukasz dobrej oferty pożyczki to zachęcam do złożenia wniosku w naszej firmie. Na rynku polskim wonga.com udziela pożyczek krótkoterminowych od 50 zł do 1500 zł dla nowych Klientów (koszt pierwszej to 10 zł), ratalnych do 5000 zł dla nowych Klientów oraz 8000 zł dla stałych Klientów. Okres spłaty w przypadku pożyczki krótkoterminowej wynosi od 1 do 60 dni, natomiast w przypadku ratalnej do 18 miesięcy. Koszt pożyczki ratalnej jest ustalany indywidualnie po zbadaniu zdolności kredytowej. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.pl. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość Ciotkazanglii
Ja w tym roku na komunie nie dałam pieniędzy a dobrą, mocną i designerską deskorolke od Spokey. Uważam, że pieniadze to przesada a taki prezent to swietny gadzet:)

Gość gość
My z mężem daliśmy w tym roku 400zł za naszą dwójkę ale uważam że to za dużo. Jego siostry dały po 300zł a były z masami i 2 dzieci

Gość gość
Mąż jest chrzestnym i dwa lata temu daliśmy (presja teściowej bo my chcieliśmy dać Biblię i tyle, nie z braku kasy, a dla zasady) konsole przenośną za ponad tysiaka. Efekt jest taki, ze dzieciak miał konsolę, a rodziców nie było stać na gry. Wiec leży, ale jak chcieli w domu drogi gadżet na półce żeby chwalić się przed swoimi równie ograniczonymi znajomymi, to mają.